hits

Thea Jolina Olsen

Slik bruker jeg sminke

  • 13.08.2014, 12:58


Når det kommer til sminke, har jeg viktige rutiner og forholde meg til som f.eks i hvilken rekkefølge jeg skal sminke meg og for å ikke ødelegge noe av sminken jeg allerede har påført. Jeg starter alltid med foundation og i stedenfor å bruke enten fingrene eller gummisvamper, så bruker jeg en egen foundation kost til å påføre. Det gjør det mye enklere og dra all foundation utover slik at det ikke blir ujevnt, og det gjør det  lettere for deg å komme til de stedene man har størst vanskeligheter med å påføre.

Siden jeg bruker en foundation som ikke er mørk, bruker jeg i stedenfor pudder for å få frem fargen i ansiktet. Foundation bruker jeg rett og slett bare for å jevne ut områder, og for å dekke over eventuelle rødheter eller små kviser.

Øyenbrynene mine er vel den viktigte delen av alt når det kommer til sminke og her føler jeg at jeg varierer veldig ut i fra hvor god tid jeg har til å sminke meg. Noen ganger velger jeg å påføre øyenbrynspudder (den svarte Smashbox'en) på hele brynet, andre ganger velger jeg å bruke øyenbrynsblyanten til å tegne formen på brynet og heller fylle inn med øyenbrynspudderet. 


Dette er vel den beste delen av alt må jeg si og jeg vet virkelig ikke hvorfor. Jeg er i grunn veldig nøyaktig når det kommer til sminke, blir det ikke slik jeg vil så prøver jeg på nytt, jeg er med andre ord veldig perfeksjonist. På en måte er det bra fordi da sørger jeg alltid for å få best mulig resultat, men på den andre siden er det også utrolig irriterende hvis jeg ikke får det til. Jeg er ikke den personen som alltid bruker øyenskygge, men hvis jeg skal bort eller på fest så liker jeg å stashe meg opp, gjerne med klare og sterke farger som synes. Utenom det bruker jeg som regel bare mascara, men det hender jo selvfølgelig at jeg påfører dipliner en og annen gang.

Lepper er også en annen ting jeg har veldig stort fokus på, og siden jeg ikke har all verdens store lepper så bruker jeg gjerne rød leppestift for å få dem til å se større ut. Jeg bruker også alltid lipliner før jeg påfører leppestift, rett og slett for å holde leppestiften innenfor linjene og for at den skal holde lenger. Det hender også at jeg påfører litt pudder på leppene slik at fargen blir mer matt enn sterk.Hva synes dere?

Så masse fin sminke! :)

Thea Jolina Olsen

13.08.2014 kl. 13:16
Camilla Larsen: Tusen takk! :) Er for det meste bare billigvarer, men det funker.

Victoria Wisløff

13.08.2014 kl. 13:29
Håper du har en herlig onsdag! Kos deg :)

Thea Jolina Olsen

13.08.2014 kl. 13:31
Victoria Wisløff: Takk, i lige måde :)

Nina Maria

13.08.2014 kl. 14:18
Mye fint :D

Thea Jolina Olsen

13.08.2014 kl. 14:25
Nina Maria: Tusen takk :D

Camilla Korsnes

13.08.2014 kl. 14:42
Det er alltid gøy å høre om andre sine sminkevaner :D! Håper du har en fin dag!

Thea Jolina Olsen

13.08.2014 kl. 14:46
Camilla Korsnes: Så koselig å høre :D Ha en flott dag videre du også!

Karina Larsen

14.08.2014 kl. 11:03
Så masse fine produkter :) Bra innlegg!

Thea Jolina Olsen

14.08.2014 kl. 11:48
Karina Larsen: Tusen takk! :)
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no