hits

Thea Jolina Olsen

Mitt nye hår

  • 08.10.2014, 22:54


Hei og god kveld. Har latt det gå et par dager siden jeg skrev det siste innlegget angående spørsmålsrunden. Jeg ville la det gå litt tid slik at dere kunne få muligheten til å spørre meg om alt det dere lurer på. Utenom dette har jeg, som dere ser på overskriften, fornyet håret mitt. I over et helt år gikk jeg rundt med en gul-oransje-rød hårfage etter at jeg var nødt til å avfarget håret mitt. Det var utrolig morsomt å prøve ut en ren rødfarge på håret, men det var et ordentlig slit for å få det vekk senere. Nå har jeg heldigvis fått ordnet opp i det etter at jeg var hos noen utrolig flinke frisører i går. Jeg hadde utrolig lyst til å stripe håret med brune striper, men i følge frisøren ville de tidligere fargene mine i håret kræsje og resultatet ville ikke blitt fint. Derfor kom vi heller frem til at det var mye bedre å heller stripe håret med mørke blonde striper. Håret mitt er en liten nyanse mørkere enn dere ser på det nederste bildet, men likevel er det ganske likt.

Slik så håret mitt ut før, dere ser kanskje at det både er en gul, oransje og en rød tone i håret? Uff, noe så grusomt...

Og slik ser det ut nå, dere er vel enige i at det ble myyye bedre?

Elise Karlstrøm Bjørnstad

08.10.2014 kl. 22:56
Så nydelig!

Thea Jolina Olsen

08.10.2014 kl. 22:57
Elise Karlstrøm Bjørnstad: Tusen takk, søte deg!

Liv Judit

08.10.2014 kl. 23:04
Det ble jo kjempefint!

Thea Jolina Olsen

08.10.2014 kl. 23:08
Liv Judit: Tusen takk, er ganske så enig faktisk! :)
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no