hits

Thea Jolina Olsen

Sminke forandrer alt

  • 26.01.2015, 17:26


Jeg tenkte jeg skulle ta for meg et tema som de aller fleste jenter interesserer seg for, nemlig sminke. Spør du meg så er det helt vanvittig hvilken forandrer ansiktet ditt får med bare litt sminke på huden. I mitt tilfelle så bruker jeg foundation som er mørkere enn min egen hudfarge, nettopp fordi det er slik jeg føler meg mest komfortabel. Egentlig burde jeg hatt en foundation som er tilnærmet min egen hudfarge slik at det ser mer naturlig ut. Jeg har i tillegg lyse øyenbryn og øyevipper, og med litt sminke på forsterkes utseende ganske mye. Heldigvis har jeg farget øyenbrynene mine på forhånd slik at det faktisk er mulig å gå uten øyenbrynspudder. 

Som dere kanskje kan se på bildet til venstre så har jeg en del røde flekker i ansiktet, dette kommer av at jeg var en smule korttenkt og klemte på eventuelle hudormer som jeg kunne finne før jeg kom på dette innlegget. Som dere også kanskje kan se så har jeg veldig lyse øyevipper, egentlig nesten umulig å se, men når jeg får på meg mascara så blir de automatisk mye lenger og 100% synlig. Jeg har alltid vært den jenta som aldri turte å gå uten sminke på skolen fordi jeg rett og slett ikke ligner på meg selv. Jeg var lei av å høre typiske kommentarer som f.eks "herregud, du var annerledes uten sminke!". Hvorfor tror du jeg ellers velger å gå med sminke hver dag?

Poenget mitt med dette innlegget er for å kunne vise hva litt sminke faktisk gjør med utseende ditt, hvor stor forandring du plutselig får. Hva litt foundation og pudder gjør med fargen i ansiktet, at øyenbryns pudder eller blyant faktisk kan forsterke øyenbrynene dine og at mascara får vippene dine til å se lenger ut i tillegg til å forsterke din naturlige øyenfarge. Spør du meg, så er det helt på tryne. Hvor er logikken i det?


Hva er deres mening?

Kjempe pen du er, med og uten sminke :) Men helt sant at sminke kan gjøre mye forskjell! Ha en flott mandag! <3

Thea Jolina Olsen

26.01.2015 kl. 18:17
Karina Larsen: Så hyggelig sagt! Ha en flott mandag du og <3

Madde K.K

26.01.2015 kl. 18:49
Wow, for en forskjell. Du er kjempe fin med og uten :)

Håper du får en fin uke :)

Thea Jolina Olsen

26.01.2015 kl. 20:10
Madde K.K: Er ganske stor forskjell ja, haha! Tusen takk, setter settee stor pris på det :) Ha en fortsatt fin uke du også.

Mamma til Oliver Elias

27.01.2015 kl. 20:42
Oij, sååå sykt bra du ble med sminke! Sminke gjør så mye :)

Thea Jolina Olsen

27.01.2015 kl. 21:38
Mamma til Oliver Elias: Tusen takk, det setter jeg kjempe stor pris på å høre! :)

Maria Volpe

30.01.2015 kl. 15:32
Du er fin både med og uten, men det er ikke tvil hva sminke kan gjøre!

Thea Jolina Olsen

30.01.2015 kl. 15:40
Maria Volpe: Tusen takk, setter stor pris på det!
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no