hits

Thea Jolina Olsen

Mac foundation

  • 11.04.2015, 12:17


I går var jeg en liten tur på Strømmen Storsenter for å kjøpe meg ny foundation. Det fine med å kunne dra dit er at de har åpnet en egen MAC avdeling i Kicks butikken. For ca en uke siden prøvde jeg en av MAC sine foundation, og alt jeg har og si er: wow! Jeg forelsket meg i den med en gang jeg påførte den på huden. Fordelen med denne typen foundation i motsetning til andre typer foundation er at den har en geleaktig konsistens som føles naturlig og glatt på huden og virkelig sitter godt.

Madde K.K

11.04.2015 kl. 14:49
Mac produkter er utrolig bra!

ønsker deg en fin helg!

Thea Jolina Olsen

11.04.2015 kl. 16:03
Madde K.K: Er enig der, veldig gode produkter! Ha en fin dag videre du og :)

Juan Munoz Diaz

14.04.2015 kl. 16:24
Hei, Thea og andre interesserte.

( Eg mener ikkje å være "spammete", but here it goes. )

Har du fått med deg produktserien til Jeunesse?

Produktene har blitt utviklet gjennom forskning innen stamcelleteknologi, og åpner opp for full distribusjon og salg i Norge.

Produktene omfatter bl.a. hudpleie- ernæring og kosthold.

Eg har samlet sammen en rekke videoer på YouTube på en egen kanal om denne serien. Her vil dere se før/etter bilder, live demo-presentasjon, og vitenskapen og forskningen bak det hele.

Produktene er utviklet av ledende forskere innen stamcelleteknologi. Virkestoffene aktiveres på cellenivå, som gir en meget optimal cellefunksjon der produktet anvendes.

Denne serien og forskningen bak har vært positivt omtalt i amerikanske medier, deriblant også 60 Minutes. Nå er det en god timing for forhandlere og forretninger i Norge, ettersom selskapet vil åpne for full distribusjon den 20.april.

Når du er klar for mer informasjon, ta gjerne kontakt med meg på mailen min jeunessenorge (a) gmail.com :)

eller sjekk ut newlead.jeunesseglobal.com
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no