hits

Thea Jolina Olsen

Topp 3 parfymer atm

  • 29.04.2016, 15:33


Jeg elsker å ha hylla mi stapp full av parfymer, men nå for tiden har jeg kun tre typer og det er så klart mine tre favoritter at the moment. Når det kommer til parfyme er jeg vanligvis av den typen som elsker søte lukter, men jeg liker også at de er friske. Gjerne en blanding av søtt og friskt i samme beholder, da har du definitivt kapret deg et sikkert kjøp av meg. Selv om jeg helst vil holde meg til de samme duftene, er det ingenting jeg elsker mer enn å prøve ut nye parfymer. Nye merker, nye lukter og at alle flaskene har ulikt design.

Processed with MOLDIV

To av disse vil jeg da vel tro at de fleste kjenner igjen, Dolce & Gabbana The One og Versace Bright Crystal. Utrolig nok er den lille flasken i midten kjøpt på H&M for bare 40NOK. En venninne av meg tipset meg om at de hadde fått inn nye parfymer, og det første jeg tenkte var " billig parfyme til 40kr, det kan da vel ikke lukte noe spesielt godt? " og det viser seg at jeg tok grundig feil.

Processed with MOLDIV

Personlig føler jeg at det er ingen som kan slå Dolce & Gabbana sin versjon The One. Den er søt, samtidig som den hinter til en liten smule av karamell. Den er vel også en av de dyreste parfymene jeg har kjøpt ettersom at du får blant annet 50ml for nesten 500NOK i et vanlig parfymeri, så ja den koster litt. Nå var jo jeg så heldig at jeg fikk den til en mye rimeligere pris på Fuerteventura når jeg var på ferie i Januar, og det er til og med 75ml. Jeg er faktisk litt usikker på om denne finnes i 100ml? Uansett, jeg elsker den!

Processed with MOLDIV

Er du en person som heller foretrekker friske parfymer så er Versace Bright Crystal helt klart noe du vil elske. De kommer i ulike farger avhengig av hvilken lukt du er ute etter så klart, blant annet sort og gul. Det som er litt morsomt med denne, er at lokket er større enn selve flasken. Jeg har hørt at den gule versjonen Yellow Diamond er kjempe god, så jeg vurderer å teste den ut når jeg får mulighet.

Processed with MOLDIV

Den siste parfymen skiller seg litt mer ut siden den er mindre og ikke like "eye catching" som de andre. Som sagt så får du tak i den på H&M for bare 40NOK. De kommer kun i 30ml og de har bare tre forskjellige typer. Have Fun er av den søte typen, de to andre husker jeg ikke helt åssen lukter, haha. Husker i såfall bare at en av de er mer frisk og den siste vil jeg vel si at passer for de som liker en sterk og dyp lukt. Men jeg er overrasket over at den faktisk lukter veldig godt, og ettersom at den har en grei størrelse er den enkel å ta med seg rundt.

Q: Noen som har disse parfymene?
Q: Har du eventuelt noen parfymer å anbefale?

lisarorvik

29.04.2016 kl. 17:09
Så fine og gode favoritter :)

Thea Jolina Olsen

29.04.2016 kl. 17:10
lisarorvik: De er veldig gode ja :)
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no