hits

Thea Jolina Olsen

Pakke i posten

  • 02.05.2016, 15:52


Da har endelig pakken min kommet og jeg rakk å teste ut begge produktene innen bare 5 minutter. Alt jeg har å si er wow! Selv om jeg bare har bestilt to produkter er de helt fantastiske, jeg har aldri vært borti så gode produkter før. Jeg hadde store vanskeligheter med å bestemme meg for hvilket øyenskygge palett jeg ville ha, og endte til slutt opp med Wicked Dreams. 24 forskjellige farger og nyasner, og herregud så mye glitter.
I tillegg bestilte jeg Micro Brow Pencil i fargen Brunette. Begge produktene er fra Nyx som dere kan se, og jeg er allerede forelsket.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Her ser dere et flott eksempel på hvor sterke fargene er, og at hver og en av farge inneholder en god del glitter. Du kan også se at fargene er kompakte, de smuldrer ikke opp på overflaten når du påfører kosten farge, og det er god hold i fargene. De sitter godt ettersom at de er sterke.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Jeg har hørt masse om at Micro Brow Pencil er lett å påføre, og at det ser mer naturlig ut enn en typisk øyenbryns kajal fra H&M. Dette har dere helt rett i. Jeg prøvde derfor å påføre fargen på brynet, og det første jeg merket var at jeg hadde utrolig god kontroll på pennen. Denne pennen består av to deler; en kost til å børste brynet både før og etter påføring, og selve fargen som du må skru på for å få opp. Det vil si at du hele tiden kan kontrollere at pennen ikke brekker (selv om jeg tviler på at det skal litt til). Tuppen er liten og rund, perfekt til å lage rette linjer og få brynene mest mulig like. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med disse produktene!

Q: Har du noen produkter fra Nyx?
Q: Hvis ja, hva er dine meninger om produktene?

Vivel S

02.05.2016 kl. 15:54
Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin mandag <3

Thea Jolina Olsen

02.05.2016 kl. 16:27
Vivel S: Takk, det var hyggelig å høre :)

lisarorvik

02.05.2016 kl. 16:53
Så heldig, kjempe fine farger :)

Thea Jolina Olsen

02.05.2016 kl. 17:06
lisarorvik: Verdt å teste ut hvis du er interessert i makeup :)

Cengelsen

02.05.2016 kl. 19:25
Wooow! Nydelige farger på øyenskyggene! Så gøy. Har store planer om å kjøpe foundationen til Nyx, får håpe den lever opp til forventningene. :)

Thea Jolina Olsen

02.05.2016 kl. 19:36
Cengelsen: Hørt mye bra om Nyx sine foundations også ja :) Hørt spesielt mye bra om en primer de har, verdt å teste ut!

Irene

02.05.2016 kl. 21:01
Så mye fint :)

Pakker i posten er alltid spennende :D

Thea Jolina Olsen

02.05.2016 kl. 21:02
Irene: Er veldig fornøyd med produktene :D
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no