hits

Thea Jolina Olsen

Ny favoritt foundation?

  • 06.02.2017, 12:25


På lørdag testet jeg ut en ny foundation (noe jeg alltid er ekstremt skeptisk til), men jeg må si at jeg er positivt overrasket. Jeg har hørt mye bra om Giorgio Armani, men var skeptisk da prisene er høye. Planen var egentlig å teste ut Power Fabric Foundation da denne skal inneholde solfaktor og gode oljer, være long lasting, lightweight og high coverage, den er også matt. Dessverre var de utsolgt, men jeg står oppført på ringeliste og gleder meg allerede til å kunne prøve den ut. Link til foundation finner du HER.

Som sagt var de utsolgt for Power Fabrick, så jeg endte derfor opp med Luminous Silk istedenfor og jeg er veldig fornøyd. Den fungerer ikke helt på samme måte som Power Fabric da den er oljefri, lett å påføre, er lett å bygge opp (lett til medium dekk) og er fuktighetsgivende med en glødende finish. Jeg har normal til kombinert hud (ikke for fet og ikke for tørr) og derfor er Luminous Silk helt perfekt til min hud. Du trenger kun 3-4 pump for å dekke hele ansiktet, og det kjennes nesten ikke ut som om du har foundation på. Prisene er kanskje høye, men jeg må ærlig si at det er verdt det for en god foundation. Link til foundation finner du HER.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Q: Har du testet disse før?
Q: Eventuelle tilbakemeldinger?

Ariel

06.02.2017 kl. 17:18
Åå er så glad i den!

Thea Jolina Olsen

06.02.2017 kl. 17:47
Ariel: Ja, den er døds god!
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no