hits

Thea Jolina Olsen

Foundation før og etter

  • 07.02.2017, 13:18


Tenkte jeg ville vise dere et kjapt bilde av hvordan Luminous Silk foundation ser ut på huden min. Ettersom den gir en lett til medium dekk vil det ikke være en super stor forskjell mellom bildene, men huden ser selvfølgelig jevnere ut med foundation på. Jeg sliter også med en del rødheter i huden (akkurat nå har det roet seg en del ned), men dere skjønner hva jeg mener. På bilde til venstre har jeg ingen form for hverken sminke eller fuktighetskrem på og på bilde til høyre har jeg kun to tynne lag med foundation. Med andre ord vil jeg kalle dette en lett dekk, og du kan selvfølgelig bygge den opp til den dekkevnen du ønsker.

I går fikk jeg muligheten til å teste foundationen fullt ut ettersom jeg tilbrakte en del timer på jobb. Foundationen kan virke matt med en gang den påføres, men utover dagen vil den sakte smelte inn i huden og gi glød til ansiktet. Jeg bruker alltid primer under foundation for å holde på sminken lenger, og jeg trengte bare å pudre én gang. Etter å ha hatt på foundation fra 14:30 til 21:30 (7 timer) var det først da jeg merket at huden kunne se en smule "svett" ut. Den gir selvfølgelig glød til huden hele dagen uten å se "svett" ut i motsetning til en foundation som er matt hele dagen og som kan få huden til å se tørr ut. Luminous Silk er helt fantastisk, det er alt jeg kan si.

Processed with MOLDIV

Tonje

07.02.2017 kl. 14:10
Syntes du var like fin både med og uten :)

Thea Jolina Olsen

07.02.2017 kl. 14:33
Tonje: Så hyggelig sagt! Alltid greit å ha en foundation i sminkepungen i tilfelle :)
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no