hits

Thea Jolina Olsen

Min hudpleie rutine

  • 20.02.2017, 12:51


En viktig del av å være makeup artist, eller å generelt bare være veldig glad i sminke, er å ta vare på huden. Det er alltid smart å rense huden før du påfører sminke og aller helst etter å tatt det av. I perioden jeg gikk på skolen erfarte jeg hvor viktig dette faktisk er, og konsekvensene en får hvis du "driter" i det. Jeg var selv en av de som "dreit" i rense og preppe huden hver dag før skolen og fjernet sminke gjerne med makeup wipes istedet for å bruke hudpleie produkter som er laget for å fjerne sminke og som er mer skånsomt for huden. Konsekvensene av dette var at jeg fikk super tørr hud, gjerne en del kviser og rødheter, og huden min gjorde rett og slett vondt til slutt. Derfor ønsker jeg å oppfordre alle til å ta godt vare på huden deres.

Processed with MOLDIV

TL står for Tone Lise (sikkert flere av dere som har hørt om dette merket) og er også den samme skolen jeg studerte makeup. De har kjempe gode hudpleie produkter, samtidig neglelakker, falske vipper osv osv. Disse produktene kommer i en Anti Age serie så det vil si at noen av produktene inneholder en mild form for ulike syrer. Du kan selvfølgelig kjøpe produktene separat. Det gjør ikke vondt på huden, men hjelper til med å holde den stram eller å stramme opp. 

Processed with MOLDIV

Som sagt så renser jeg alltid huden godt før jeg tar i bruk makeup. Dette gjør jeg ved å først rense huden to ganger med Age Defying Facial Cleansing Milk. Mange tror at det holder med å rense én gang, men sannheten er at du kun renser bort bakteriene som ligger på hudoverflaten og ikke selve huden. Huden får ingen nytte av renseproduktet om du kun renser det ytterste laget.

Age Defying Facial Toner kan både brukes som fuktighet til huden underveis i hudpleien eller før makeup (istedet for fuktighetkrem). Den kan også brukes etter å ha påført makeup (for å gi fuktighet hvis du har tørr hud eller en foundation som oksiderer fort).

Processed with MOLDIV

Hvem liker vel ikke peeling/skrubb? Jeg personlig elsker det! Det gjør huden så myk og glatt, og jeg føler meg rett og slett mye bedre. Det er alltid smart å peele huden før du tar i bruk makeup da dette åpner porene og fjerner døde hudceller. Dette bør selvfølgelig ikke gjøres mer enn to ganger i uken da huden kan reagere og bli sår. Makeupen blir også penere hvis du peeler huden først.

Processed with MOLDIV

Age Defying Serum er ett av de produktene jeg nevnte som inneholder syrer. Det er et ansiktsserum som du kan erstatte med fuktighetskrem eller bruke under makeupen (som en slags primer før foundation) da det gir like mye eller mer fuktighet som en vanlig fuktighetskrem ville gjort. Personlig har jeg dessverre reagert på dette produktet tidligere så jeg velger derfor å avstå fra å bruke det ofte, men prøver å få huden min til å vende seg til det. Dette produktet skal da påføres etter å ha skrubbet huden.

Processed with MOLDIV

Age Defying Cream (som dere sikkert skjønner) er en dag og natt krem, rett og slett en vanlig fuktighetskrem som kan brukes både dag og natt. Brukes etter peeling for å gi huden fuktighet.

Processed with MOLDIV

Dette må vel være én av mine favoritter. Age Defying Lifting Mask er også én av de produktene som inneholder syrer og den er laget på hvit leire. Det er ikke en ren leiremaske selv om det kan virke slik på konsistensen. Den er hvit, tjukk og fordeler seg i ansiktet ved påføring. Den er effektiv på kviser og gjør huden suuuper myk! Du kan ha den på i alt fra 5 minutter til 60 minutter, men oppnår best resultat ved å sove med den. Rett og slett et favoritt produkt fra TL.

Silje

20.02.2017 kl. 17:10
Aldri hørt om dette merket før, faktisk! Selv er jeg insane hekta på hudpleie, så disse virka gøyale da :-) Du er flott!

Thea Jolina Olsen

20.02.2017 kl. 20:45
Silje: Hadde så vidt hørt om merket selv før jeg startet på Tone Lise Akademiet, men de er kjempe gode! Er verdt å teste de ut hvis du finner en anledning :-) Mange takk!

Liv Hege Schilvold

21.02.2017 kl. 10:22
Fin du er! Dette merket har jeg ikke hørt om, men når jeg tenker meg om, så har en venninne av meg samme kremen :-) Vært moro å prøve ut dette merket, høres ut som en flott hudpleie serie!

Thea Jolina Olsen

21.02.2017 kl. 11:13
Liv Hege Schilvold: Tusen takk! :-D Produktene er veldig gode så de er verdt å teste ut hvis du finner en anledning!

Liv Hege Schilvold

21.02.2017 kl. 11:16
Det skal jeg prøve på til, takk! Ha en super dag :-)

Thea Jolina Olsen

21.02.2017 kl. 11:49
Liv Hege Schilvold: Takk, i lige måte :-)

Vilde

23.02.2017 kl. 10:16
Elsker hudpleie!

Thea Jolina Olsen

23.02.2017 kl. 11:13
Vilde: Så bra! Viktig med hudpleie :-)
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no