hits

Thea Jolina Olsen

Oh sunny day

 • 28.03.2017, 11:46


Hei og god tirsdags morgen! Håper dere alle har en flott og solfylt dag så langt? ♡ Det har i allefall jeg, hihi.

Nå sitter jeg ute på verandaen i bare bikini toppen og tar i bruk all sol jeg kan få servert i løpet av dagen. Det var vel først på søndag jeg følte at det var mulig å kunne sette seg ut med litt færre klesplagg på kroppen ettersom at det ikke har vært varmt nok den siste tiden. Adrian og jeg lagde frokost, hentet både teppe og høytaler, og satt ute i hagen i hvertfall 3 timer. Det var helt fantastisk deilig! Jeg er ikke den personen som kan skryte på meg at jeg blir brun (for jeg blir nemlig rød først), men overraskende nok fikk jeg bra med farge i ansiktet og på brystet. Jeg har derfor tenkt og prøve å få mest utbytte av den solen som kommer før sommeren trer frem for fullt, må prøve å bygge opp litt grunnfarge på denne bleke stakkarslige kroppen.

Over til et litt annerledes tema: jeg får pakke i posten i dag!! Jeg nevnte kanskje for dere at jeg skulle bestille et skjønnhetsprodukt for en liten stund siden, men jeg hadde ikke muligheten til å bestille det enda fordi det visst nok ikke var nok varer på lageret dems. De gode nyhetene nå er jo selvfølgelig at leveringen forventes i løpet av dagen og jeg gleder meg til å vise dere produktet. Gleder meg til å prøve det ut på meg selv først og fremst, haha.

Processed with MOLDIV

Hva er deres planer for dagen? ♡

Fra standard blogger til beauty blogger?

 • 31.01.2017, 09:59


Long time no see, er det ikke det de sier? Det har vært lenge uten blogging, interessen har rett og slett vært alle andre steder som jobb og skole. De gode nyhetene er at jeg endelig er ferdig på skolen og er nå utdannet makeup-artist, woho! Derfor har jeg flere ganger tenkt å gjøre om fra en standard blogg til en skjønnhetsblogg. Jeg kommer jo selvfølgelig til å skrive om mine hverdagslige opplevelser også, men jeg vil prøve å aller helst ta for meg om skjønnhet fremover i innleggene. Er det noen som har noen ønsker til hva dere vil se på bloggen fremover?  

Kort oppsummering

 • 22.05.2016, 14:24


Jeg må bare få beklage masse masse for null blogging de to siste ukene. Jeg har hatt altfor mye å gjøre, styra rundt med flere ting på en gang når jeg knapt har tid nok til å fullføre én oppgave. Når det kommer til jobb så har jeg hatt varierte arbeidstimer, heldigvis, men jeg har vært opp og ned overalt og det først nå jeg har kunnet sette meg ned og puste godt inn. Ukene fremover går fort, og det er ikke mange måneder igjen før jeg begynner på skole. Var så heldig at jeg fikk muligheten til å være makeup artist til en photoshoot her om dagen, det var kjempe gøy! I tillegg er det enda en pakke på vei til meg fra Nyx Cosmetics, alt er bare veldig bra og motiverende for tiden, ønsker gjerne mer av det. 

Processed with MOLDIV

There is no place like home

 • 30.04.2016, 14:01


Våknet for en stund siden etter en kjempe koselig fredags kveld. Jeg hadde besøk av noen gode venner hvor vi pratet, hørte på musikk og tok noen glass å drikke på. Av og til er det deilig å ta det rolig i helgen og bare nyte den til det fulleste. Kvelden tok slutt litt senere enn det jeg egentlig hadde avtalt, så jeg skal ikke nekte for at jeg fortsatt er trøtt og sliten. Dagen i dag kommer jeg til å bruke på å rydde på rommet, gå i gjennom klesskapet blant annet for klær jeg ikke bruker lenger, slik at det blir bedre plass til sommerklærne. 

Utrolig nok kom ikke pakken min på fredag heller. Jeg prøvde i desperat tilstand å ringe rundt til ulike postkontorer bare for å høre om de "tilfeldigvis" hadde fått inn en pakke med mitt navn på. Hele uka har jeg sett frem til å teste ut produktene, så derfor får jeg ikke vist dere innkjøpet før på mandag. Hold ut folkens, varene kommer snart og jeg kan ikke vente med å prøvde de ut!

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Q: Hvilke planer har du i dag?

Fra 177 til 111 på 24 timer

 • 28.04.2016, 18:29


Jeg ventet egentlig på at det skulle komme en pakke i posten til meg i dag, tok visst grundig feil der ja. Siden jeg begynner på makeup skole til høsten, tenkte jeg det var greit med litt ordentlige produkter å øve med. Det var vel egentlig det dette innlegget skulle handle om. Forhåpentligvis får jeg pakken i morgen ( ? ) og da har jeg litt av hvert og vise dere :) Jeg kan jo i det minste røpe at varene er fra Nyx, for de av dere som kjenner til dette. Hørt mye bra om merket og tenker det er verdt å prøve ut.

Men over til det dette egentlig omhandler. Dere som har fulgt meg opp fra starten av vet at jeg har vært av og på minst tusen ganger når det gjelder bloggen (av visse grunner så klart). Det har vært mye opp og ned det siste året, men det er først nå jeg har klart å samle beina godt på bakken. Derfor vil jeg gjerne skryte på meg et lite innlegg om at jeg i løpet av bare 24 timer har klart å rykke opp fra plass 177 til plass 111 innenfor blogger i Oslo, det er super kult! Tusen takk til alle dere som har vært der hele veien, og takk for all støtten ♥

Processed with MOLDIV

Studieplass i boks

 • 26.04.2016, 11:37


Våknet for ca. en time siden, og det første jeg gjør er selvfølgelig å sjekke telefonen min for meldinger, snaps osv. Jeg går gjennom varslene og ser dermed at jeg har fått en melding, det var fra skolen jeg var på samtale hos forrige uke. JEG FIKK PLASS! Jeg må jo si at jeg har savnet å gå på skole ettersom at jeg nå har jobbet i ett år. Kan denne dagen bli noe bedre? Ser virkelig frem til å begynne på Makeup Skole til høsten :)

Jeg har surret en god del frem og tilbake mellom hvilke skoler jeg har kunnet tenke meg å søke på, og endte opp med Tone Lise Akademiet. Studiet er på et halvt år, så jeg har ikke all verdens tid på meg til å bli flink. Tror det blir godt å starte helt fra bunnen av med tips og teknikker, og bygge meg sterkere opp på de erfaringene jeg allerede har. Wish me good luck guys!

Q: Noen som har gått privat Makeup Skole før?

Morgenstund har gull i munn

 • 23.10.2015, 12:11


Så langt har dagen vært helt super! Det startet med en kjapp legetime gørrtidlig på morningen, etterfulgt av en god frokost og 30 minutters powerwalk ute i den fine været. Jeg har bestemt meg for å prøve å legge om på kostholdet slik at jeg kan få en bedre hverdag. Ettersom at jeg er ferdig på skolen og har begynt å jobbe, har jeg ikke like mye tid til meg selv lenger. Dette måtte definitivt gjøres noe med, og jeg føler at jeg allerede har fått en god start. Ingenting er vel bedre enn å ha med seg verdens beste følgesvenn på en slik treninsøkt, så lillegutt måtte jo nesten få lov til å bli med der han satt og stirret på meg. Om ikke mange timene er det tid for å dra på jobb, så jeg får vel komme i gang med å fikse meg og lage lunsj.

Hva skal dere gjøre i dag?

Happy sunday

 • 02.08.2015, 15:07


Så langt har dagen i dag vært helt knall, våknet tidlig for å spise frokost og tok deretter med meg Balder ut på en liten treningsøkt. Må si det var godt med litt powerwalk ettersom det er en stund siden sist jeg tok meg tid til det. Var ute i ca 45 minutter etterfulgt av en lang og god dusj frem til nå hvor jeg har sittet ute i sola i minst 1,5 time. Siden jeg for en gangs skyld har stått opp litt tidlig og fått noe ut av dagen så blir det vel ikke så lenge til middag heller. Føler at jeg har forskjøvet hele dagen fremover, noe som ikke akkurat skjer så ofte. Slike dager kunne jeg fort vende meg til :)

Har dere noen planer for i dag?

Litt sol på kroppen

 • 01.08.2015, 13:16


For en gangs skyld har det tittet frem litt sol bak skyene, det vil si at det er en perfekt mulighet til å sitte ute og jeg må nok sørge for å bli sittende her så lenge det varer. Om ikke så altfor lenge blir det vel også en gåtur med bikkja. Planen for i dag? Ja, det er et godt spørsmål. Så langt har den i hvertfall bare bestått av å spise frokost, så hvis dere har noen gode ideer for hva man kan gjøre på slike kjedelige og langsomme dager som dette så for all del, kjør på! Hva skal dere gjøre i dag?

Min lille bolig

 • 30.01.2015, 15:21


Jeg har sett at flere bloggere har tatt bilder av rommene sine og vist det til leserne. Jeg henter derfor denne inspirasjonen fra ulike bloggere og velger å gjøre det samme for mine lesere. Selvfølgelig kan jeg forstå at et lite rom ikke er det mest spennende å se, men hvorfor ikke? Jeg har alltid hatt lyst på et stort rom, ettersom at jeg bruker veldig mye tid der. Det er på en måte min egen lille leilighet inntil jeg virkelig får meg min egen.

Søndagskos

 • 25.01.2015, 11:48


Hei og god morgen  Nok en helg er forbi og vi kjører på med en ny uke før det er helg igjen, gleder meg allerede. I dette øyeblikket ligger jeg på sofaen i pysjen min, spiser frokost og ser selvfølgelig på supernatural. Hva denne dagen bringer, vet jeg ikke og jeg lurer fortsatt på om jeg skal gidde å ta meg en tur ut eller om jeg bare skal bli værende hjemme? Er ikke så mye mer og si heller, tenkte jeg bare skulle klikke meg innom for å si hei :)

Helg er desidert best

 • 24.01.2015, 13:46


God morgen til alle herlige mennesker der ute  Våknet for litt siden, hoppet rett i pysjbuksa mi, lagde litt frokost og har sittet klistret foran pc skjermen siden. Noe av det beste jeg vet når det kommer til helg, er at jeg har mest mulig tid til å bare forsvinne inn i min egen lille verden hvor netflix serien min så og si betyr alt. Er ikke ofte jeg hører andre som følger med på denne serien, men er det noen som har sett / ser på supernatural? I såfall så er det inn i en slik verden jeg drømmer meg bort til med en gang jeg har tid.

Dagen i går var ikke akkurat super duper gøyal, men det er alltid godt å uansett kunne gå ut etter fem lange og kjedelige skoledager. Teknisk sett lar jeg bare dagene suse og gå som de vil ettersom at det er neste helg jeg aller mest ser frem til. Da blir det endelig harrytur til Sverige sammen med to herlige venninner, og endelig får jeg fylt opp det lille lagret mitt med litt av hvert av "nødvendig utstyr".


Hva skal dere gjøre i dag?

Tips til blogginnlegg?

 • 17.01.2015, 14:28


Jeg kjenner at motivasjonen til å blogge virkelig har sunket til bunds i det siste. Dag inn og dag ut går jeg rundt og tenker over ulike temaer jeg kan blogge om, og selv om jeg finner noe jeg kan skrive om så kommer jeg aldri lenger. Jeg har ikke vært flink til å ta bilder når jeg har vært ute og i den siste tiden har jeg tilbrakt ekstremt mye av tiden min med å være med venner. Derfor ønsker jeg å ta i mot tips til temaer jeg kan blogge om, og helst temaer som fanger deres oppmerksomhet. Jeg tror at det som holder meg litt tilbake fra å blogge er at jeg ikke er flink nok til å ta bilder i løpet av dagen.

Jul i heimen

 • 23.12.2014, 10:16


Jeg kan ikke beskrive den gode følelsen av å våkne opp og vite at det er lille julaften, the day before de big day. For en gangs skyld er det også snø ute, noe jeg alltid har ønsket at det skal være på både julaften og nyttåraften så jeg håper snøen blir værende til etter nyttår. Når det gjelder dagen i dag så gleder jeg meg til å sitte i stua sammen med mamma og pappa, og spise sylte i lefse mens vi ser på hovmesteren og grevinnen. Senere i dag skal jeg en kjapp tur til Bøler for å møte kusina mi slik at jeg får levert fra meg den siste gaven, og når mamma og pappa er ferdige på jobb så skal vi innom de ulike gravlundene for å tenne litt lys. Nå er det jammen meg jul dere 

Første søndag i advent

 • 30.11.2014, 15:33


Hei alle herlige mennesker der ute  Håper dere har det bra?

Nå har jeg akkurat fått hengt opp julestjernen på rommet mitt og mamma har vært så søt og laget julekalender til meg i år også (selv i en alder av 19 år). Både julelysene og julestjernen i grantreet utenfor har også blitt hengt opp i tillegg til at det ligger et tynt lag med snø ute. Endelig er julestmeningen på vei for min del, håper det er flere av dere som også føler det? Jeg synes det er meget rart at det allerede er 1. Desember i morgen, synes tiden har gått utrolig fort i det siste. Er selvfølgelig ingenting galt i det så lenge man gleder seg til både julaften og nyttåraften.  

Just another wednesday

 • 26.11.2014, 11:34


Nå har jeg akkurat kommet frem på skolen etter å ha kriget meg gjennom kulda som befinner seg utendørs. Må si jeg ble kjempe overrasket når jeg så at bakken var helt hvit i det jeg var på vei ned til t-banen. Håper at snøen kommer snart, alt blir så mye mer koselig når både trær og gress er dekket av snø. Og selvfølgelig var jeg nødt til å teste ut en liten vri på bildene mine, kun for morroskyld.

Yesterday

 • 23.11.2014, 14:24


Hei og god søndag  Håper alle har det bra?

I går var litt av en dag. Vi feiret den beste jenta i hele verden, Celine, som endelig ble 20 år. Jeg fikk beskjed at jeg kunne komme litt tidligere hvis jeg ville det, og det gjorde jeg. I gave fikk hun en flaske med hvitvin av meg, heldigvis en hun hadde smakt før og som hun synes er god. De andre gjestene kom og vi satte oss til bord nesten siklende etter den gode maten Celine hadde lagd, taco selvfølgelig. Vi storkoste oss og vi lo mye, både under middagen og resten av kvelden. Alle hadde med seg litt å drikke på og kvelden ble bare bedre og bedre. Vi endte opp med et par drikkeleker og alle pratet i munnen på hverandre, det var rett og slett en utrolig awesome bursdagsfeiring.

Upcoming events

 • 19.11.2014, 17:04


Nå er det ikke så lenge igjen til jul folkens. Først og fremst så gleder jeg meg bare til ferien fordi det er i ferien alt skjer, julefeiring og nyttårsaften. Jeg håper for guds skyld at det begynner å snø ordentlig snart, for blir det ikke snø på verken julaften eller nyttårsaften så blir jeg skuffet. Føler at all julegleden bare forsvinner uten at snøen er til stedet...

Også er jeg så sinnsykt gira til nyttårsaften, fy søren. I år skal jeg feire med gode venninner av meg og jeg har allerede valgt ut antrekket mitt, noe dere selvfølgelig skal få se etter hvert. Regner vel med at jeg må til Sverige en tur snart også så jeg får hamstret inn litt av hvert frem til nyttår, mye som skjer fremover nå.

En hel lørdag med Marthe

 • 16.11.2014, 13:53


Det ble dessverre ikke kino på oss i går, var tross alt ingen spennende filmer å finne på nett. Siden vi hadde fikset oss og var klare til å gå ut, bestemte vi oss helt spontant å heller ta toget til Ski og suse litt rundt inne på Ski Storsenter. Det var ikke så mye å finne, men jeg gikk heldigvis ut derfra med noe nytt. Det får dere se i morgen  

Når vi kom tilbake til Oslo, tok vi bussen hjem og ble værende hjemme hos Marthe resten av kvelden. Jeg ble over for natten og vi storkoste oss med både pizza, brus og litt alkohol senere utover kvelden. Vi spilte kort, hørte på musikk og lo oss skakk i hjel av alt og ingenting. Det ble vanvittig sent før vi endelig klarte å sovne, men det var utrolig koselig.

Saturday morning

 • 15.11.2014, 12:16


Hei og god morgen  I går var ingen spesiell dag, ble bare til at jeg slappet av hjemme og møtte Sara senere på kvelden. Det eneste vi gjorde var å ligge i senga og prate om alt mulig, noe som er veldig typisk for oss jenter så klart. Vi pratet litt om nyttårsaften blant annet, er jo ikke så lenge til så det er viktig å legge litt planer for ting som er i vente. Ellers er det er vel ikke så mye å si om akkurat det. I dag derimot skal jeg og Marthe en tur ned til byen for å se om det er noe spennende som går på kino. Det har vært svært lite å gjøre for tiden og nå som man endelig har litt penger i lommeboka så er det greit å finne på noe kos. 

Noen som har noen tips til bra filmer som går på kino nå?

Søndags kos

 • 09.11.2014, 15:51


Søndager er den ene dagen i uka det aldri er noe å gjøre, det er den dagen hvor folk ønsker å ligge på sofaen hjemme og bare se på tv. Jeg er av den typen som gjerne vil ut hver eneste dag, gjøre noe hver eneste dag. Det kan hende jeg skal ut en kjapp tur senere, men for øyeblikket ligger jeg bare i sofan og slapper av. Jeg og mamma har vært ute en tur for å handle inn frukt og diverse andre ting, samtidig som vi har vært innom plantasjen for å titte. Når jeg kom hjem dro jeg frem all frukten og lagde en lekker liten dessert som jeg gleder meg til å smake på etter middagen. Fruktsalaten inneholder ikke noe annet enn jordbær, bringebær, kiwi, blåbær og banan. Yummy Sushi date med mami

 • 09.11.2014, 00:02


Hei og god lørdags kveld. Tidligere i dag dro jeg og mamma på restaurant nede ved Majortuen som en koselig mor - og datter dag. Dette var jo selvfølgelig en sushi restaurant ettersom at sushi er noe av det beste vi vet. Stedet var stort og flott, og maten var kjempe god. Det var en liten utfordring å prøve ut nye varianter av sushi, for eksempel maki med en form for mango eller jordbær saus. Nytter ikke å la være å smake på nye ting akkurat :)

Etter middagen dro vi hjemover, og jeg løp en kjapp tur opp for å skifte både klær og sko før jeg dro oppover til Sandra. Der satt vi og skravlet i vei akkurat som noen små jenter i en alder av 14 år, haha. Det er alltid like hyggelig hver gang vi møtes, og vi finner alltid på noe rart. Det var rett og slett en liten jentekveld.

Gone for too long

 • 07.11.2014, 14:36


Som en liten surprise så er jeg tilbake på bloggen og jeg har sett at folk har lurt på hvorfor jeg har vært så stille og hvorfor jeg ikke har svart på blant annet spørsmålsrunden jeg hadde tidligere. Ting har vært veldig tungt i det siste fordi forholdet mellom meg og Amir nå er slutt. Jeg har prioritert meg selv fremfor bloggen, noe som er en selvfølge. Jeg beklager selvfølgelig for at jeg har vært borte lenge, men slike ting er man bare nødt til å forstå. Det var et langt og fint forhold, men nå som det er over så er det ikke mye annet å få gjort enn at jeg må bearbeide meg selv. Håper dere forstår.

En annen ting er at jeg endelig har fått kjøpt meg splitter nye sminkekoster, noe jeg har lengtet etter veldig lenge. Jeg har et sminkebørste sett fra før av, men kostene er ikke behagelige eller bra nok til å kunne påføre sminke. Derfor har jeg tatt meg en tur innom Ebay som de fleste av dere kjenner til, for der finnes det utrolig mye bra til en billig penge. Jeg har sett på disse sminkekostene før, og nå er de endelig kjøpt og på vei hit til Norge.

Tid for meg selv

 • 13.10.2014, 19:42


Dette blir ikke et langt innlegg siden jeg endelig har klart å henge meg på supernatural serien på netflix. Jeg har lenge sagt til meg selv at jeg må begynne, selv Amir ligger mange sesonger foran meg. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle ha litt tid for meg selv og bare ligge i senga og se på serier. Får se hvor lenge jeg orker å se før jeg blir nødt til å ta kvelden. 

Nytt og vinterlig design

 • 03.10.2014, 12:33


Nå synes jeg det jammen meg var på tide med et nytt design, vi går tross alt mot vinter og da er det greit med et design som tilpasser årstiden. Noe som er litt annerledes med dette designet ut i fra de andre designene jeg har hatt, er at dette designet ikke har en header, men heller en bloggoverskrift. Det er litt uvant å ikke ha en header på bloggen, men det er alltids greit å prøve ut noe nytt.Hva synes dere om det nye designet? 

Through my phone

 • 25.09.2014, 08:27


God morgen alle dere fantastiske mennesker! Akkurat nå sitter jeg på t-banen og er på vei til skolen. Et ikke så mye å si sånn sett, men jeg har èn ting jeg virkelig må fortelle dere. Jeg håper noen kjenner seg igjen så jeg ikke er den eneste personen som fortsatt brenner for dette.

Noen som husker den eldgamle Nintendo64 spillmaskinen? Jeg har tatt vare på den i mange år for at den ikke skulle bli kastet, den er tross alt 50% av barndommen min. Og er det noen som husker Zelda spillene, Ocarina of time og Majora's mask? Vell, i går dro jeg og Amir ned mot sentrum og kjøpte det første Zelda spillet via et innlegg jeg fant på finn.no. Noen av dere synes helt sikkert at dette er alt som heter teit og barnslig, men for å være ærlig så synes jeg det er en ære å kunne ha mitt eget Zelda Nintendo64 spill. Det beste av alt er at det er i god stand og funker perfekt å spille med!!

Altfor tidlig

 • 23.09.2014, 08:18


Tirsdager er vel den hardeste dagen for meg når det kommer til å stå opp, og det kommer av at jeg er vandt til å begynne litt senere på skolen. Ved å begynne så tidlig som 8:00, gjør at man nesten sovner på bordet. Heldigvis så er ikke dagen så lang, 13:45 er en bra tid å slutte for dagen. Når klokka var 7:00, tok jeg med meg balder ut på den vanlige morgenturen og når jeg kom rundt den ene enden på blokka så jeg noe fantastisk, det er fantisk lenge siden jeg har sett himmelen på den måten.

Helg

 • 19.09.2014, 14:52


Endelig er det helg, men jeg må jo si at uken har gått veldig fort. Føles fortsatt ut som om jeg bare har kommet meg halvveis gjennom ukedagene, haha. Jeg har forresten sittet med mye skolearbeid i det siste så jeg har derfor ikke fått noe som helst tid. Dere har vel kanskje merket at jeg er av og på når det gjelder blogging, men sånn får det nok bare være til tider.Tja, hva skjer egentlig på en fredag? I kveld skal jeg og Amir hele veien til Sandefjord for å hente en kompis som kommer hjem fra ferie. Er ikke akkurat så ofte man reiser så langt for å hente noen fra flyplassen, haha. Tipper vel at det er en 2 timers kjøring èn vei, så jeg får ta med meg lader. Har en følelse av at jeg kommer hjem sent, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke blir trøtt (noe jeg vanligvis gjør når jeg er ute og kjører med Amir).


Hva skal dere gjøre i dag?

Lenge siden sist

 • 13.09.2014, 16:54


Heihei. Nå er det en stund siden sist, som vanlig. Jeg har faktisk en del å oppsummere, men dessverre har jeg ikke tid til det. Det jeg kan si er at jeg har vært og skaffet meg en ny iphone siden jeg var sykt lei av den iphonen jeg hadde hatt i ca. 4 år. Vet at iphone 6 kommer ut snart, men den ser faktisk ikke så attraktiv ut for meg så jeg skaffet meg iphone 5s i stedenfor. For å si det sånn så er jeg ganske på farta akkurat nå, men jeg er super fornøyd med bildekvaliteten på iphonen. Endelig er det mulig å ta bra bilder uten å måtte trenge speilrefleks kameraet mitt.

Birthday girl

 • 04.09.2014, 13:04


Heeei. Nå er jeg bare super duper glad fordi som overskriften sier, så har jeg bursdag i dag. Endelig 19 hele år, enda et år eldre. Det var utrolig koselig å ha den fantastiske klassen min rundt meg i det jeg fyllte år. Jeg har tilbrakt natten i en hytte langt ute i skogen, men alle er jo bare så fantastiske! Så nå har jeg akkurat lempa rompa mi ned på soffaen for å slappe av litt før det kommer gjester senere i kveld. 

Klassetur i morgen

 • 02.09.2014, 16:32


Beklager for sinnsykt dårlig oppførsel fra min side. Jeg har ikke en gang hatt tid til å logge meg inn her og se på alle de ulike oppdateringene. Siden jeg har kommet inn på skole så har jeg brukt en del tid på det, i tillegg til at jeg har vært dødssliten. Alle bloggere opplever dette i løpet av en periode, og det er ofte vanskelig å komme tilbake like sterk som man var tidligere. Men for å oppdatere dere en smule om hva som skjer fremover så skal jeg på klassetur til Østmarka for å overnatte der frem til torsdag. Og ikke bare det, på torsdag så har jeg også bursdag og blir endelig 19 år. Litt uvanlig å våkne opp i en hytte midt inne i skogen på bursdagen sin, men samtidig kan det også være ganske koselig med tanke på at jeg har den utrolige flotte klassen med meg. Derfor får jeg selvfølgelig ikke tid til å blogge i morgen, noe som kanskje er helt greit, men jeg kommer til å oppdatere dere senest fredag. Hvis jeg får tid på torsdagen så gjør jeg det, men jeg kan ikke garantere dere noe.

Første skoledag?

 • 18.08.2014, 12:15


Dette stemmer ikke helt, i mitt tilfelle så er det ikke noe som heter første skoledag. Grunnen til det er at jeg ikke har fått skoleplass på noen av skolene jeg har søkt. Siden jeg har fullført utdannelsen min som hudpleier, valgte jeg å søke ett år på påbygg for å få studiekompetanse. Men ettersom at jeg har fullført utdannelsen min har jeg tydeligvis ikke krav på skole mer? Dette er noe som irriterer meg sykt. Det er jo rett og slett helt tullete. Jeg var til og med på besøk til en av skolene for å forhøre meg om hvordan inntakssystemet funker, men jeg får ikke gjort noe annet enn å vente på at tlf min muligens ringer og jeg får tilbud om en ledig plass et sted. Det er leit å vite fordi hvis det ikke blir noe skole på meg dette året så må jeg heller kaste bort et helt år på jobb for å så prøve å søke på nytt igjen neste år.

Sunn og god frokost

 • 12.08.2014, 11:47


I dag bestemte jeg meg for å lage en frokost som både er sunn og god, nemlig havregryns grøt med friske blåbær. Opp og høyt til værs

 • 17.06.2014, 18:16


Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn "TUSEN TAKK!". Takket være dere fantastiske mennesker så har dere dyttet meg opp mye høyere enn jeg trodde jeg kunne komme. Dere har gitt meg en mulighet til å bli kjent med dere og jeg har gitt dere muligheten til å bli kjent med meg. Som blogger er jeg utrolig stolt over å ha dere som lesere og jeg gjør alt jeg kan for å gjøre hverdagen min spennende og kreativ slik at dere skal kunne ha noe interessant å lese om. Jeg håper jo selvfølgelig at gjør det riktig og hvis ikke så må dere rope ut med en gang slik at jeg kan skjerpe meg på visse områder. Jeg har gått fra et leserantall på 20 personer til å nå såpass langt som over 100 lesere om dagen, det har jeg virkelig ikke ord for. Jeg takker dere av hele mitt hjerte og jeg håper virkelig at dere ønsker å følge meg videre. Som sagt, skulle det være noe jeg gjør feil eller som dere vil at jeg bør endre på så rop det ut, jeg tar i mot alt jeg kan få Tusen takk til alle og en hver!

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no