hits

Thea Jolina Olsen

Min lille bolig

  • 30.01.2015, 15:21


Jeg har sett at flere bloggere har tatt bilder av rommene sine og vist det til leserne. Jeg henter derfor denne inspirasjonen fra ulike bloggere og velger å gjøre det samme for mine lesere. Selvfølgelig kan jeg forstå at et lite rom ikke er det mest spennende å se, men hvorfor ikke? Jeg har alltid hatt lyst på et stort rom, ettersom at jeg bruker veldig mye tid der. Det er på en måte min egen lille leilighet inntil jeg virkelig får meg min egen.

Sammensatte antrekk

  • 27.01.2015, 14:49


Hvis det er én ting som hadde vært perfekt nå så er det et helt nytt klesskap, hvor selvfølgelig alt er nytt og det gamle er borte. I løpet av dagen har jeg rotet rundt på flere forskjellige nettsider for å se hva som er nytt, både når det gjelder nye kolleksjoner og hvilke farger som er inn nå. Resultatet av dette er at jeg faktisk har klart å sette sammen et par antrekk selv, men jeg har ikke valgt å ta hensyn til de ulike nyhetene. Jeg har satt sammen disse antrekkene ut i fra min egen smak og personlig skulle jeg gjerne hatt disse klærne i klesskapet mitt, haha. Jeg har også prøvd å sammenligne antrekkene med hverandre og da mener jeg at de to første har en litt mer rocka stil, mens de to andre er mer sommerlige ved bruk av lyse farger.

Sminke forandrer alt

  • 26.01.2015, 17:26


Jeg tenkte jeg skulle ta for meg et tema som de aller fleste jenter interesserer seg for, nemlig sminke. Spør du meg så er det helt vanvittig hvilken forandrer ansiktet ditt får med bare litt sminke på huden. I mitt tilfelle så bruker jeg foundation som er mørkere enn min egen hudfarge, nettopp fordi det er slik jeg føler meg mest komfortabel. Egentlig burde jeg hatt en foundation som er tilnærmet min egen hudfarge slik at det ser mer naturlig ut. Jeg har i tillegg lyse øyenbryn og øyevipper, og med litt sminke på forsterkes utseende ganske mye. Heldigvis har jeg farget øyenbrynene mine på forhånd slik at det faktisk er mulig å gå uten øyenbrynspudder. 

Som dere kanskje kan se på bildet til venstre så har jeg en del røde flekker i ansiktet, dette kommer av at jeg var en smule korttenkt og klemte på eventuelle hudormer som jeg kunne finne før jeg kom på dette innlegget. Som dere også kanskje kan se så har jeg veldig lyse øyevipper, egentlig nesten umulig å se, men når jeg får på meg mascara så blir de automatisk mye lenger og 100% synlig. Jeg har alltid vært den jenta som aldri turte å gå uten sminke på skolen fordi jeg rett og slett ikke ligner på meg selv. Jeg var lei av å høre typiske kommentarer som f.eks "herregud, du var annerledes uten sminke!". Hvorfor tror du jeg ellers velger å gå med sminke hver dag?

Poenget mitt med dette innlegget er for å kunne vise hva litt sminke faktisk gjør med utseende ditt, hvor stor forandring du plutselig får. Hva litt foundation og pudder gjør med fargen i ansiktet, at øyenbryns pudder eller blyant faktisk kan forsterke øyenbrynene dine og at mascara får vippene dine til å se lenger ut i tillegg til å forsterke din naturlige øyenfarge. Spør du meg, så er det helt på tryne. Hvor er logikken i det?


Hva er deres mening?

Søndagskos

  • 25.01.2015, 11:48


Hei og god morgen  Nok en helg er forbi og vi kjører på med en ny uke før det er helg igjen, gleder meg allerede. I dette øyeblikket ligger jeg på sofaen i pysjen min, spiser frokost og ser selvfølgelig på supernatural. Hva denne dagen bringer, vet jeg ikke og jeg lurer fortsatt på om jeg skal gidde å ta meg en tur ut eller om jeg bare skal bli værende hjemme? Er ikke så mye mer og si heller, tenkte jeg bare skulle klikke meg innom for å si hei :)

Helg er desidert best

  • 24.01.2015, 13:46


God morgen til alle herlige mennesker der ute  Våknet for litt siden, hoppet rett i pysjbuksa mi, lagde litt frokost og har sittet klistret foran pc skjermen siden. Noe av det beste jeg vet når det kommer til helg, er at jeg har mest mulig tid til å bare forsvinne inn i min egen lille verden hvor netflix serien min så og si betyr alt. Er ikke ofte jeg hører andre som følger med på denne serien, men er det noen som har sett / ser på supernatural? I såfall så er det inn i en slik verden jeg drømmer meg bort til med en gang jeg har tid.

Dagen i går var ikke akkurat super duper gøyal, men det er alltid godt å uansett kunne gå ut etter fem lange og kjedelige skoledager. Teknisk sett lar jeg bare dagene suse og gå som de vil ettersom at det er neste helg jeg aller mest ser frem til. Da blir det endelig harrytur til Sverige sammen med to herlige venninner, og endelig får jeg fylt opp det lille lagret mitt med litt av hvert av "nødvendig utstyr".


Hva skal dere gjøre i dag?

Nyfargede bryn

  • 23.01.2015, 15:21


Åhh, så digg det er med helg! Føles som om jeg ikke har hatt det på lenge selv om det er en uke siden sist. I tillegg har jeg blitt støl etter gymmen vi hadde i går, jeg har blitt så støl at det nesten er umulig å bevege på seg. Jeg hadde mye mer lyst til å bare slenge meg ned på sofaen, men istedenfor bestemte jeg meg for å farge brynene mine nå som de virkelig behøvde det.

Og som dere ser på dette bildet så trengte de en real omgang med pinsetten, haha. Gud så godt det var å få fikset dem!

Tips til blogginnlegg?

  • 17.01.2015, 14:28


Jeg kjenner at motivasjonen til å blogge virkelig har sunket til bunds i det siste. Dag inn og dag ut går jeg rundt og tenker over ulike temaer jeg kan blogge om, og selv om jeg finner noe jeg kan skrive om så kommer jeg aldri lenger. Jeg har ikke vært flink til å ta bilder når jeg har vært ute og i den siste tiden har jeg tilbrakt ekstremt mye av tiden min med å være med venner. Derfor ønsker jeg å ta i mot tips til temaer jeg kan blogge om, og helst temaer som fanger deres oppmerksomhet. Jeg tror at det som holder meg litt tilbake fra å blogge er at jeg ikke er flink nok til å ta bilder i løpet av dagen.

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no