hits

Thea Jolina Olsen

Ny favoritt parfyme

  • 10.02.2015, 14:26


For litt over en uke tilbake var bestefar verdens søteste og kjøpte parfyme til meg fra Spania. Det er vanskelig å beskrive nøyaktig hva den lukter ettersom at lukten er veldig spesiell. Den er verken søt, frisk eller sterk, men en merkelig kombinasjon av alle tre og muligens noe annet. Jeg har heller aldri hørt om dette merket før, aldri sett det i hele mitt liv. Flasken kommer i en stor firkantede eske som selvfølgelig er rosa (happyface) og selve flasken er nydelig bare å se på.

My precious corner

  • 03.02.2015, 10:12


I helgen var jeg og to andre venninner på harrytur til det store utlandet, nemlig Sverige. Vi dro rundt 10:00 på morningen og var hjemme sent på ettermiddagen, for en tur! Jeg fikk endelig handlet inn my biggest needs, og etter mange timer med gåing inne på senteret var det på tide å unne seg litt godlukt. Det kunne vel kanskje se ut som vi løp inn på Rusta med en kjempe stor handlevogn, for nå hadde de tross alt fått inn alt fra Victoria Secret, både bodyspray og bodylotion. Jeg hadde heldigvis litt penger igjen og ikke nok med det, jeg var så heldig at jeg fikk rappet til meg den siste Pure Seduction sprayen som stod på hylla. Jeg kunne forsovidt kjøpt med meg tre stykk, men for å være på den sikre siden så kjøpte jeg kun to: Pure Seduction og Love Spell.

Søndagen derimot, kom bestefar hjem fra fire uker i syden så jeg brukte litt av kvelden min på å spise middag der. Om det ikke var nok med bodysprayene så kom han gående inn i stua med en liten gave han hadde kjøpt fra Tenerife. Verdens beste bestefar som har vært ute og handlet parfyme helt på egenhånd. Jeg hadde aldri hørt eller sett dette merket før, men gud for en herlig lukt! (Kommer med et eget innlegg om dette senere)

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no