hits

Thea Jolina Olsen

Min lille vippesamling

 • 28.02.2017, 11:22


Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Nothing but blue intensity

 • 27.02.2017, 13:19


Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Og så klart dagens selfie, hihi
Processed with MOLDIV

Hva synes dere? ♡

Q & A #1

 • 26.02.2017, 12:41


Hvordan vil du beskrive en perfekt dag?
En perfekt dag for meg består av fire ord: sommer, sol, stå opp tidlig (ikke nødvendigvis 8:00 på morgenen) og ut og finne på ting. Det er ingenting bedre enn å utnytte mest mulig av dagene og spesielt på sommerstid. Jeg gleder meg faktisk helt sykt til sommeren i år, føler jeg har så mange planer og ideer til hva som kan gjøres. Lange sommerkvelder med gode venner, og kjøreturer med vinduene nede og musikk på full guffe. Perfekt!Hva er ditt største ønske?
Vanskelig å si, det er jo så mye. Mitt største ønske akkurat nå må vel være å få en fast jobb innen makeup, og jeg så lenge for meg en jobb som freelancer.
Per dags dato er jeg usikker på dette og har heller vurdert å jobbe innen et stort sminke merke. Konkurransen er dessverre sky høy innenfor beauty bransjen, men jeg gir meg ikke. Jeg vet at det vil komme en dag for meg også.

Hvordan har du det i livet akkurat nå?
Helt supert faktisk! Adrian og jeg har vært sammen i 8 måneder i dag så vi "feirer" dette med amerikanske pannekaker og serie, ganske casual vil jeg si. Utenom det så gjør jeg ikke stort annet enn å jobbe. Jeg var ferdig på skolen i Januar så jeg føler jo selvfølgelig at dagene noen ganger kan føles litt tomme, som om det ikke er plass til noe annet enn jobb. Kjenner at jeg er lei av vinter, nå vil jeg ha vår og sommer.

Processed with MOLDIV

Hva er din største drøm når det gjelder bloggingen?
Jeg har vel ingen store drømmer rundt bloggen egentlig, tror jeg? Så klart, det hadde jo vært gøy å kunne komme på topplisten, men jeg trives egentlig veldig godt der jeg befinner meg akkurat nå. Jeg liker å formidle det jeg kan innen sminke og skjønnhet, og jeg liker det best sånn. 

Hvor ser du deg selv om 3 år?
Forhåpentligvis har jeg en fast jobb innen beauty (for eksempel Mac, Inglot, Anastasia, Giorgio Armani osv) men jeg stresser ikke. Som sagt så er konkurransen høy innenfor denne type bransje og det er vanskelig å komme inn uten hverken kontakter, et godt nettverk eller masse erfaring. 

Når ønsker du å bli mamma?
Ikke før om en god stund, haha. Det må være det siste jeg tenker på egentlig. Jeg ønsker å bli mamma en dag selvfølgelig, men enn så lenge har jeg ingen planer om det før jeg har en fast jobb med god inntekt, og jeg har jeg flyttet ut for meg selv. Mitt ønske akkurat nå er bare å reise, det er alt jeg tenker på.

Håper dere fikk svar på spørsmålene deres ♡

Q & A - Get to know me

 • 24.02.2017, 10:22


Er det noe dere har lurt på i det siste? ♡

Det er siste arbeidsdag før helg, åhh det skal bli så godt! Som jeg nevnte tidligere skal jeg tilbringe helgen med Adrian, og i kveld er vi bedt bort til noen gode venner. Ettersom jeg begynner på jobb 12:00 og jobber til 18:00 må jeg stresse meg hjem for å ordne meg før vi skal bort. Derfor har jeg dessverre ikke tid til å komme opp med et stort og langt innlegg i dag. Istedenfor tenkte jeg det ville være gøy å opprette et innlegg som handler om dere.

Jeg er veldig nysgjerrig på om det er noe dere lurer på? Noe dere ønsker å se mer av for eksempel? Dagen i dag blir lang og forhåpentligvis blir sikkert kvelden det også, tiden flyr jo når man har det gøy sammen. Jeg tar med meg macen til Adrian i dag slik at jeg har muligheten til å besvare spørsmålene deres (hvis dere har noen da, haha). Regner med å få svart på alle spørsmålene enten lørdag eller søndag (men jeg ser for meg lørdag). Jeg skal prøve å svare så godt som overhode mulig og jeg håper på spennende spørsmål fra dere.

Processed with MOLDIV

Deep purple

 • 23.02.2017, 12:57


Hei og god torsdag, skjønne dere! ♡

Dager som dette kjennes så bra, det er deilig sol ute og helgen er like rundt hjørnet. Kan det i det hele tatt bli noe bedre? Er ikke så ofte jeg sier dette, men jeg gleder meg faktisk til å ta med meg Balder (huden min) ut på tur før det bærer til kveldsvakt på jobb. I helgen skal jeg tilbringe tiden min sammen med min kjære Adrian, så det ser jeg frem til. Jeg vil også takke dere masse masse for så fine tilbakemeldinger på de siste innleggene mine, dere er så søte!

I dag har jeg kjent at det har vært vrient å finne noe passende å blogge om. Å gå fra en standard blogger til en beauty blogger er ikke bare bare, noen ganger synes jeg det er vanskelig å finne noe nytt og annerledes å blogge om innen beauty som ikke bare omhandler sminkelooks eller om produkter så jeg prøver og skrive om hverdagslige ting i tillegg for å få bloggen til å gå rundt. En god nyhet er at jeg står på venteliste til et sminkeprodukt som bestilles så snart det er tilgjengelig på lager igjen, og jeg gleder meg kjempe mye til å vise dere det! I såfall er jeg åpen for alle mulige tips til innlegg som dere kunne tenke dere å se mer av, enten det er beauty relatert eller ikke. Slenger også med et lite bilde av dagens look!Processed with MOLDIV

Take me back to Fuerteventura

 • 22.02.2017, 10:50


Åhh, som jeg savner å reise! Jeg tror det må være noe av det beste jeg vet. Kjenne solen varme på kroppen, saltet fra havet som tørker på huden, musikk på alle gatehjørner og eksotisk mat. Får bare enda mer lyst til å reise nå som snøen har kommet for fullt (og det hadde jeg faktisk ikke trodd, haha). For ca. ett år siden reiste jeg og min barndomsvenninne til Fuerteventura, Kanariøyene. Vi var bortreist i to uker, og jeg hadde aldri følt meg bedre. Overraskende nok fikk jeg også en del farge i løpet av disse to ukene (noe jeg aaaldri ellers får #gingerhud) så det må jeg ærlig si at jeg var veldig stolt over. Vi lå for det meste ved bassenget ettersom at stranden i Corralejo by ikke var den største og det var trangt med mennesker. 

Vi dro på utflukter som for eksempel til Oasis Park, en kjempe stor dyrepark et godt stykke utenfor byen (2 timer buss eller noe?) og det var fantastisk. Jeg har aldri sett en så pen, åpen og organisert dyrepark. Vi så til og med sjiraff, det var stas det! Så som dere sikkert skjønner så mimrer jeg godt tilbake til dette stedet, og jeg håper på å få reist dit igjen snart. Et stort savn rett og slett.

Adrian og jeg har diskutert opptil flere ganger hvor vi kan tenke oss å reise, og forståelig nok ender vi opp med Fuerteventura hver gang. Vi har tenkt å reise til høsten, aller helst to uker selvfølgelig, men vi skal ikke si for sikkert. Enten om det det blir ferie i år eller neste år så gleder jeg meg like mye hver dag! Sitter og teller ned dagene.

Processed with MOLDIV
Q: Vært på Fuerteventura før?
Q: Hvilke minner har du derfra?

Min kjære

 • 21.02.2017, 11:11


Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

 

Min hudpleie rutine

 • 20.02.2017, 12:51


En viktig del av å være makeup artist, eller å generelt bare være veldig glad i sminke, er å ta vare på huden. Det er alltid smart å rense huden før du påfører sminke og aller helst etter å tatt det av. I perioden jeg gikk på skolen erfarte jeg hvor viktig dette faktisk er, og konsekvensene en får hvis du "driter" i det. Jeg var selv en av de som "dreit" i rense og preppe huden hver dag før skolen og fjernet sminke gjerne med makeup wipes istedet for å bruke hudpleie produkter som er laget for å fjerne sminke og som er mer skånsomt for huden. Konsekvensene av dette var at jeg fikk super tørr hud, gjerne en del kviser og rødheter, og huden min gjorde rett og slett vondt til slutt. Derfor ønsker jeg å oppfordre alle til å ta godt vare på huden deres.

Processed with MOLDIV

TL står for Tone Lise (sikkert flere av dere som har hørt om dette merket) og er også den samme skolen jeg studerte makeup. De har kjempe gode hudpleie produkter, samtidig neglelakker, falske vipper osv osv. Disse produktene kommer i en Anti Age serie så det vil si at noen av produktene inneholder en mild form for ulike syrer. Du kan selvfølgelig kjøpe produktene separat. Det gjør ikke vondt på huden, men hjelper til med å holde den stram eller å stramme opp. 

Processed with MOLDIV

Som sagt så renser jeg alltid huden godt før jeg tar i bruk makeup. Dette gjør jeg ved å først rense huden to ganger med Age Defying Facial Cleansing Milk. Mange tror at det holder med å rense én gang, men sannheten er at du kun renser bort bakteriene som ligger på hudoverflaten og ikke selve huden. Huden får ingen nytte av renseproduktet om du kun renser det ytterste laget.

Age Defying Facial Toner kan både brukes som fuktighet til huden underveis i hudpleien eller før makeup (istedet for fuktighetkrem). Den kan også brukes etter å ha påført makeup (for å gi fuktighet hvis du har tørr hud eller en foundation som oksiderer fort).

Processed with MOLDIV

Hvem liker vel ikke peeling/skrubb? Jeg personlig elsker det! Det gjør huden så myk og glatt, og jeg føler meg rett og slett mye bedre. Det er alltid smart å peele huden før du tar i bruk makeup da dette åpner porene og fjerner døde hudceller. Dette bør selvfølgelig ikke gjøres mer enn to ganger i uken da huden kan reagere og bli sår. Makeupen blir også penere hvis du peeler huden først.

Processed with MOLDIV

Age Defying Serum er ett av de produktene jeg nevnte som inneholder syrer. Det er et ansiktsserum som du kan erstatte med fuktighetskrem eller bruke under makeupen (som en slags primer før foundation) da det gir like mye eller mer fuktighet som en vanlig fuktighetskrem ville gjort. Personlig har jeg dessverre reagert på dette produktet tidligere så jeg velger derfor å avstå fra å bruke det ofte, men prøver å få huden min til å vende seg til det. Dette produktet skal da påføres etter å ha skrubbet huden.

Processed with MOLDIV

Age Defying Cream (som dere sikkert skjønner) er en dag og natt krem, rett og slett en vanlig fuktighetskrem som kan brukes både dag og natt. Brukes etter peeling for å gi huden fuktighet.

Processed with MOLDIV

Dette må vel være én av mine favoritter. Age Defying Lifting Mask er også én av de produktene som inneholder syrer og den er laget på hvit leire. Det er ikke en ren leiremaske selv om det kan virke slik på konsistensen. Den er hvit, tjukk og fordeler seg i ansiktet ved påføring. Den er effektiv på kviser og gjør huden suuuper myk! Du kan ha den på i alt fra 5 minutter til 60 minutter, men oppnår best resultat ved å sove med den. Rett og slett et favoritt produkt fra TL.

Neglefin til Valentines

 • 13.02.2017, 10:42


Hei og god morgen! Våknet for litt siden da jeg er på besøk hos kjæresten, så skal straks hive i meg litt frokost. Ettersom Valentines Day er i morgen tenkte jeg å få skiftet ut fargen og designet på neglene mine. Det er nesten hele to måneder siden jeg sist fikk stelt neglene så nå var det jammen meg på tide. Veldig godt å gå fra mørke til lyse farger og jeg elsker designet! Enkelt, rent og pent.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Q: Hva er deres planer på Valentines Day?

Mine to favoritt parfymer

 • 10.02.2017, 12:09


Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Q: Har dere noen favoritt parfymer?
Q: Hvilke?

My everyday makeup

 • 09.02.2017, 13:01


Processed with MOLDIV

INGLOT Green HD Corrective Primer HER

Processed with MOLDIV

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation HER

Processed with MOLDIV

NYX Face Duo Sculpt & Highlight HER

Processed with MOLDIV

NYX Micro Brow Pencil HER

Processed with MOLDIV

NYX High Definition Eye Shadow Base HER

Processed with MOLDIV

Jan Thomas Cosmetics // Nobody's Perfect HER // Hey Boy HER // Electric HER

Processed with MOLDIV

L´ORÉAL Paris False Lash Superstar HER

Babydoll

 • 08.02.2017, 12:06


Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Foundation før og etter

 • 07.02.2017, 13:18


Tenkte jeg ville vise dere et kjapt bilde av hvordan Luminous Silk foundation ser ut på huden min. Ettersom den gir en lett til medium dekk vil det ikke være en super stor forskjell mellom bildene, men huden ser selvfølgelig jevnere ut med foundation på. Jeg sliter også med en del rødheter i huden (akkurat nå har det roet seg en del ned), men dere skjønner hva jeg mener. På bilde til venstre har jeg ingen form for hverken sminke eller fuktighetskrem på og på bilde til høyre har jeg kun to tynne lag med foundation. Med andre ord vil jeg kalle dette en lett dekk, og du kan selvfølgelig bygge den opp til den dekkevnen du ønsker.

I går fikk jeg muligheten til å teste foundationen fullt ut ettersom jeg tilbrakte en del timer på jobb. Foundationen kan virke matt med en gang den påføres, men utover dagen vil den sakte smelte inn i huden og gi glød til ansiktet. Jeg bruker alltid primer under foundation for å holde på sminken lenger, og jeg trengte bare å pudre én gang. Etter å ha hatt på foundation fra 14:30 til 21:30 (7 timer) var det først da jeg merket at huden kunne se en smule "svett" ut. Den gir selvfølgelig glød til huden hele dagen uten å se "svett" ut i motsetning til en foundation som er matt hele dagen og som kan få huden til å se tørr ut. Luminous Silk er helt fantastisk, det er alt jeg kan si.

Processed with MOLDIV

Ny favoritt foundation?

 • 06.02.2017, 12:25


På lørdag testet jeg ut en ny foundation (noe jeg alltid er ekstremt skeptisk til), men jeg må si at jeg er positivt overrasket. Jeg har hørt mye bra om Giorgio Armani, men var skeptisk da prisene er høye. Planen var egentlig å teste ut Power Fabric Foundation da denne skal inneholde solfaktor og gode oljer, være long lasting, lightweight og high coverage, den er også matt. Dessverre var de utsolgt, men jeg står oppført på ringeliste og gleder meg allerede til å kunne prøve den ut. Link til foundation finner du HER.

Som sagt var de utsolgt for Power Fabrick, så jeg endte derfor opp med Luminous Silk istedenfor og jeg er veldig fornøyd. Den fungerer ikke helt på samme måte som Power Fabric da den er oljefri, lett å påføre, er lett å bygge opp (lett til medium dekk) og er fuktighetsgivende med en glødende finish. Jeg har normal til kombinert hud (ikke for fet og ikke for tørr) og derfor er Luminous Silk helt perfekt til min hud. Du trenger kun 3-4 pump for å dekke hele ansiktet, og det kjennes nesten ikke ut som om du har foundation på. Prisene er kanskje høye, men jeg må ærlig si at det er verdt det for en god foundation. Link til foundation finner du HER.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Q: Har du testet disse før?
Q: Eventuelle tilbakemeldinger?

Rosegull

 • 03.02.2017, 13:56


Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Q: Hva synes dere?
Q: En type look du ønsker å se?

Beauty shoots gjennom skolen

 • 02.02.2017, 12:07
Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no