hits

Thea Jolina Olsen

Flamethrower

 • 31.03.2017, 12:39


Processed with MOLDIV

Produktliste:

 • ANSIKT: Inglot HD foundation i nr 71 og blush fra GloMinerals
 • ØYENBRYN: Konturkit i fargene Fair to light fra GloMinerals og Brow sculpting gel fra Ardell
 • ØYNE: HudaBeauty Rose gold edtion øyenskygge palett i fargene Bae, Sandalwood, Henna, Coco, Maneater, Black truffle og Fling på øyelokket
 • VIPPER: Noen randome 3D vipper jeg fant på ebay en gang, haha
 • LEPPER: Liquid liptick i fargen Exotic fra Nyx

HudaBeauty Rose Gold Edition

 • 29.03.2017, 11:17


Øyenskygge palettet mitt kom endelig i går, og det er så fint! Jeg har akkurat testet det ut, men kun med en naturlig look dersom jeg straks skal avgårde på jobb. I morgen har jeg fri fra jobb så da skal jeg prøve meg på en litt mer dramatisk look, gleder meg masse til å kjenne på hva dette palettet har å tilby. Så langt har jeg erfart at det er godt med pigmentering i fargene og alle fargene er superfine å bruke sammen.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Oh sunny day

 • 28.03.2017, 11:46


Hei og god tirsdags morgen! Håper dere alle har en flott og solfylt dag så langt? ♡ Det har i allefall jeg, hihi.

Nå sitter jeg ute på verandaen i bare bikini toppen og tar i bruk all sol jeg kan få servert i løpet av dagen. Det var vel først på søndag jeg følte at det var mulig å kunne sette seg ut med litt færre klesplagg på kroppen ettersom at det ikke har vært varmt nok den siste tiden. Adrian og jeg lagde frokost, hentet både teppe og høytaler, og satt ute i hagen i hvertfall 3 timer. Det var helt fantastisk deilig! Jeg er ikke den personen som kan skryte på meg at jeg blir brun (for jeg blir nemlig rød først), men overraskende nok fikk jeg bra med farge i ansiktet og på brystet. Jeg har derfor tenkt og prøve å få mest utbytte av den solen som kommer før sommeren trer frem for fullt, må prøve å bygge opp litt grunnfarge på denne bleke stakkarslige kroppen.

Over til et litt annerledes tema: jeg får pakke i posten i dag!! Jeg nevnte kanskje for dere at jeg skulle bestille et skjønnhetsprodukt for en liten stund siden, men jeg hadde ikke muligheten til å bestille det enda fordi det visst nok ikke var nok varer på lageret dems. De gode nyhetene nå er jo selvfølgelig at leveringen forventes i løpet av dagen og jeg gleder meg til å vise dere produktet. Gleder meg til å prøve det ut på meg selv først og fremst, haha.

Processed with MOLDIV

Hva er deres planer for dagen? ♡

Cutcrease in bronze

 • 23.03.2017, 13:58


Er kanskje flere av dere som lurer på hvorfor det sjeldent blir lagt ut sminkerelaterte innlegg her på bloggen? I såfall så er det fordi jeg for det meste holder til på Instagram for tiden, er som regel der jeg legger ut bildene først og som oftest glemmer jeg å legge de ut her også... Prøver å få begge deler til å funke, men det er ikke alltid like lett, så om dere fortsatt ønsker å følge med finner dere meg på:

Min private instagram-konto HER 
Makeup-relatert konto HER 

Processed with MOLDIV

Produktliste:

 • ANSIKT: - Inglot HD foundation i nr 71 blandet med Nyx sin liquid foundation i fargen Ivory.
  Konturkit fra Glo Minerals i fargene Fair to light og ultra blush palette fra Makeup Revolution
 • ØYENBRYN: - Brow sculpting gel fra Ardell
 • ØYNE: - Øyenskygge fra Inglot i nr 329 i creasen, nr 12 under øyet og rent pigment i nr 232 på lokket
 • VIPPER: - House of lashes sine vipper i Siren
 • LEPPER: - Matt leppestift i fargen Please me fra Mac

Simple is also beautiful

 • 20.03.2017, 15:53


Processed with MOLDIV

Produktliste:

 • Inglot - HD foundation i nr 71
 • Makeup Revolution - Ultra Blush Palette
 • Nyx - Micro Brow Pencil i fargen 'Brunette'
 • Mac - Øyenskygge (på lokket) i fargen 'Exspensive Pink'
 • Inglot - Øyenskygge i globalen
 • House of Lashes - Vipper i 'Siren'
 • Nyx - Soft Matte Lip Cream i fargen 'Istanbul'

New In - Makeup Revolution

 • 20.03.2017, 11:02


Nå er det lenge siden sist, og det må jeg bare få beklage for. Jeg har måttet sette bloggen til side i nesten to uker grunnet personlige årsaker. Jeg har heller ikke hatt tid til å lage sminke looks til Instagram en gang i løpet av denne perioden, og det er jeg veldig lei meg for.

For en liten stund siden bestilte jeg shampoo på nett da jeg har vært tom for dette i laaang tid (har selvfølgelig brukt andre typer shampoo, men som ikke er beregnet for mitt type hår). Etter å ha bestilt dette poppet det opp en annonse på Blivakker.no om masse gode produkter for undre hundre lappen, kunne jeg i det hele tatt la være? Ehm... hehe. Jeg klarte i det minste å holde meg til èn vare, og jeg er veldig fornøyd med det.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

A smokey eye never hurt nobody

 • 09.03.2017, 18:23


Processed with MOLDIV

New in (makeup)

 • 07.03.2017, 11:21


Processed with MOLDIV

House of lashes i ' Siren '

Processed with MOLDIV

House of lashes i ' Boudoir '

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Inglot Pure Pigment i nr 111

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Inglot Pure Pigment i nr 125

Lørdags looken

 • 04.03.2017, 19:15


Håper alle har en fin helg hittil? ♡

Jeg må bare få beklage for at det ikke ble lagt ut noen innlegg i går, men ettersom at jeg jobber en del og i tillegg prøver å holde sminkingen ved like så har jeg måttet ta en beslutning om å ta " fri " fra blogging i helgene (slik at jeg faktisk får litt helg jeg og, haha). Dermed vil bloggingen min pågå i ukedagene fra mandag til torsdag, men selvfølgelig skal jeg oppdatere dere i helgene hvis jeg har tid. Det hender jo at vaktene mine varierer litt på fredager så da er det ikke alltid like lett å skvise inn tid til krevende innlegg som blant annet sminkelooks. Jeg setter uansett kjempe stor pris på at dere titter innom forde! Dere er herlige. For å avslutte innlegget legger jeg ved et bilde av dagens look såkalt " Glitter is the best part ". Ha en fortsatt fantastisk helg ♡

Følg meg gjerne på instagram for de første oppdateringene

Processed with MOLDIV

Smells like the ocean

 • 02.03.2017, 12:55


Processed with MOLDIV

A little bit of gold

 • 01.03.2017, 12:42


Hei og god onsdag, kjære dere ♡

I dag kjenner jeg er en god dag når jeg rekker å sette av så mye "me time" før klokka allerede er 12:00. Spiste frokost, tok meg en lang og god dusj, renset huden og makeupen føles rett og slett fantastisk! Noen ganger kan det være vanskelig å få til en "bra nok" makeup selv for en makeup artist, men jeg må ærlig si at denne looken virkelig slo an i dag. Tittet egentlig bare innom for å vise dere dagens look før det bærer ut på tur med Balder. Om looken faller dere i smak så klarer jeg helt sikkert å få til en liten tutorial (selv om filming ikke er en av mine sterkeste sider).

Processed with MOLDIV

Fortell meg gjerne hva dere synes, eller om det er en spesifikk look dere ønsker å se ♡

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no