hits

Thea Jolina Olsen

There is no place like home

  • 30.04.2016, 14:01


Våknet for en stund siden etter en kjempe koselig fredags kveld. Jeg hadde besøk av noen gode venner hvor vi pratet, hørte på musikk og tok noen glass å drikke på. Av og til er det deilig å ta det rolig i helgen og bare nyte den til det fulleste. Kvelden tok slutt litt senere enn det jeg egentlig hadde avtalt, så jeg skal ikke nekte for at jeg fortsatt er trøtt og sliten. Dagen i dag kommer jeg til å bruke på å rydde på rommet, gå i gjennom klesskapet blant annet for klær jeg ikke bruker lenger, slik at det blir bedre plass til sommerklærne. 

Utrolig nok kom ikke pakken min på fredag heller. Jeg prøvde i desperat tilstand å ringe rundt til ulike postkontorer bare for å høre om de "tilfeldigvis" hadde fått inn en pakke med mitt navn på. Hele uka har jeg sett frem til å teste ut produktene, så derfor får jeg ikke vist dere innkjøpet før på mandag. Hold ut folkens, varene kommer snart og jeg kan ikke vente med å prøvde de ut!

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Q: Hvilke planer har du i dag?

Topp 3 parfymer atm

  • 29.04.2016, 15:33


Jeg elsker å ha hylla mi stapp full av parfymer, men nå for tiden har jeg kun tre typer og det er så klart mine tre favoritter at the moment. Når det kommer til parfyme er jeg vanligvis av den typen som elsker søte lukter, men jeg liker også at de er friske. Gjerne en blanding av søtt og friskt i samme beholder, da har du definitivt kapret deg et sikkert kjøp av meg. Selv om jeg helst vil holde meg til de samme duftene, er det ingenting jeg elsker mer enn å prøve ut nye parfymer. Nye merker, nye lukter og at alle flaskene har ulikt design.

Processed with MOLDIV

To av disse vil jeg da vel tro at de fleste kjenner igjen, Dolce & Gabbana The One og Versace Bright Crystal. Utrolig nok er den lille flasken i midten kjøpt på H&M for bare 40NOK. En venninne av meg tipset meg om at de hadde fått inn nye parfymer, og det første jeg tenkte var " billig parfyme til 40kr, det kan da vel ikke lukte noe spesielt godt? " og det viser seg at jeg tok grundig feil.

Processed with MOLDIV

Personlig føler jeg at det er ingen som kan slå Dolce & Gabbana sin versjon The One. Den er søt, samtidig som den hinter til en liten smule av karamell. Den er vel også en av de dyreste parfymene jeg har kjøpt ettersom at du får blant annet 50ml for nesten 500NOK i et vanlig parfymeri, så ja den koster litt. Nå var jo jeg så heldig at jeg fikk den til en mye rimeligere pris på Fuerteventura når jeg var på ferie i Januar, og det er til og med 75ml. Jeg er faktisk litt usikker på om denne finnes i 100ml? Uansett, jeg elsker den!

Processed with MOLDIV

Er du en person som heller foretrekker friske parfymer så er Versace Bright Crystal helt klart noe du vil elske. De kommer i ulike farger avhengig av hvilken lukt du er ute etter så klart, blant annet sort og gul. Det som er litt morsomt med denne, er at lokket er større enn selve flasken. Jeg har hørt at den gule versjonen Yellow Diamond er kjempe god, så jeg vurderer å teste den ut når jeg får mulighet.

Processed with MOLDIV

Den siste parfymen skiller seg litt mer ut siden den er mindre og ikke like "eye catching" som de andre. Som sagt så får du tak i den på H&M for bare 40NOK. De kommer kun i 30ml og de har bare tre forskjellige typer. Have Fun er av den søte typen, de to andre husker jeg ikke helt åssen lukter, haha. Husker i såfall bare at en av de er mer frisk og den siste vil jeg vel si at passer for de som liker en sterk og dyp lukt. Men jeg er overrasket over at den faktisk lukter veldig godt, og ettersom at den har en grei størrelse er den enkel å ta med seg rundt.

Q: Noen som har disse parfymene?
Q: Har du eventuelt noen parfymer å anbefale?

Fra 177 til 111 på 24 timer

  • 28.04.2016, 18:29


Jeg ventet egentlig på at det skulle komme en pakke i posten til meg i dag, tok visst grundig feil der ja. Siden jeg begynner på makeup skole til høsten, tenkte jeg det var greit med litt ordentlige produkter å øve med. Det var vel egentlig det dette innlegget skulle handle om. Forhåpentligvis får jeg pakken i morgen ( ? ) og da har jeg litt av hvert og vise dere :) Jeg kan jo i det minste røpe at varene er fra Nyx, for de av dere som kjenner til dette. Hørt mye bra om merket og tenker det er verdt å prøve ut.

Men over til det dette egentlig omhandler. Dere som har fulgt meg opp fra starten av vet at jeg har vært av og på minst tusen ganger når det gjelder bloggen (av visse grunner så klart). Det har vært mye opp og ned det siste året, men det er først nå jeg har klart å samle beina godt på bakken. Derfor vil jeg gjerne skryte på meg et lite innlegg om at jeg i løpet av bare 24 timer har klart å rykke opp fra plass 177 til plass 111 innenfor blogger i Oslo, det er super kult! Tusen takk til alle dere som har vært der hele veien, og takk for all støtten ♥

Processed with MOLDIV

All rett til å være stolt

  • 27.04.2016, 17:43


Så langt må jeg si at jeg har fått en super start på uka. Først får jeg vite at jeg har fått tildelt skoleplass, og i dag har jeg og en venninne vært flinke og gått én hel mil i skogen #ThumbsUp. Jeg har vel aldri vært den personen som er spesielt stolt over sin egen kropp, eller vært spesielt flink til å trene selv om jeg har drevet med sport så og si hele livet frem til nå. Først turn og ishockey, deretter fotball, taekwondo, dans og til og med akrobatikk. Så mange forskjellige typer sport og likevel er jeg feit? Noen dager er selvfølgelig bra, mens andre er dårlige. Jeg har aldri villet stå på en vekt med andre rundt meg. Jeg har vel aldri villet se på disse tallene selv om jeg er alene. Det er nemlig ikke lett å se seg selv i speilet hver dag og være misfornøyd med hvordan en ser ut, men nå føler jeg at det hele endelig har tatt en stor vending. For en gangs skyld synes jeg det er gøy å se hvordan vekten min forandrer seg ut i fra hvor flink jeg er til å ta vare på meg selv. Jeg er ikke lenger flau over å stå i bare bh og truse foran speilet, selv om jeg vet at jeg har litt igjen å gå. Jeg må bare stå på fordi jeg vet jeg kan klare det!

Processed with MOLDIV

 

Studieplass i boks

  • 26.04.2016, 11:37


Våknet for ca. en time siden, og det første jeg gjør er selvfølgelig å sjekke telefonen min for meldinger, snaps osv. Jeg går gjennom varslene og ser dermed at jeg har fått en melding, det var fra skolen jeg var på samtale hos forrige uke. JEG FIKK PLASS! Jeg må jo si at jeg har savnet å gå på skole ettersom at jeg nå har jobbet i ett år. Kan denne dagen bli noe bedre? Ser virkelig frem til å begynne på Makeup Skole til høsten :)

Jeg har surret en god del frem og tilbake mellom hvilke skoler jeg har kunnet tenke meg å søke på, og endte opp med Tone Lise Akademiet. Studiet er på et halvt år, så jeg har ikke all verdens tid på meg til å bli flink. Tror det blir godt å starte helt fra bunnen av med tips og teknikker, og bygge meg sterkere opp på de erfaringene jeg allerede har. Wish me good luck guys!

Q: Noen som har gått privat Makeup Skole før?

New nails

  • 06.04.2016, 13:27


På mandag hadde jeg fri fra jobben og var derfor i sentrum for å fikse litt på neglene mine. Dette er selvfølgelig akryl og utrolig nok har jeg klart å spare opp lengden så jeg ikke behøver å støpe på falsk tipp, nå støper jeg kun på mine naturlige negler og jeg er super fornøyd! :) Vanligvis pleier jeg å fikse neglene èn gang i måneden ettersom at de vokser så fort og "etterveksten" blir så synlig, haha. Egentlig er jeg litt overrasket over hvor fin fargen ble ettersom at jeg aldri har pleid å brukt rød lakk, da det er en farge som ikke kler meg. Men igjen så er jeg kjempe fornøyd med resultatet. Ser frem til å prøve ut noe nytt neste måned. 

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no