hits

Thea Jolina Olsen

Kort oppsummering

  • 22.05.2016, 14:24


Jeg må bare få beklage masse masse for null blogging de to siste ukene. Jeg har hatt altfor mye å gjøre, styra rundt med flere ting på en gang når jeg knapt har tid nok til å fullføre én oppgave. Når det kommer til jobb så har jeg hatt varierte arbeidstimer, heldigvis, men jeg har vært opp og ned overalt og det først nå jeg har kunnet sette meg ned og puste godt inn. Ukene fremover går fort, og det er ikke mange måneder igjen før jeg begynner på skole. Var så heldig at jeg fikk muligheten til å være makeup artist til en photoshoot her om dagen, det var kjempe gøy! I tillegg er det enda en pakke på vei til meg fra Nyx Cosmetics, alt er bare veldig bra og motiverende for tiden, ønsker gjerne mer av det. 

Processed with MOLDIV

Gårsdagens innkjøp

  • 14.05.2016, 13:51


Beklager for lite blogging de siste dagene, men jeg har hatt så altfor mye å gjøre. Mye jobb med sene vakter, null energi dagen etter osv, dere skjønner hva jeg mener. Utenom det så var jeg en tur innen Strømmen Storsenter i går sammen med noen gode venner for å titte litt and look what I found! Jeg kan seriøst ikke vente med å prøve ut produktene, har sett frem til dette øyeblikket i snart 24 timer kanskje? Hahah.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Neglefin til 17. Mai

  • 06.05.2016, 23:09


Jeg vet jeg egentlig lovet dere å legge ut en sminkelook i dag, men det var før jeg fant ut at jeg hadde en time hos negledesigneren min pluss at jeg måtte dra rett til jobb etter timen (at det går an å være så korttenkt...) Tenkte det ville være greit å få fikset litt på neglene mine før 17. Mai, i tillegg til at de matcher bunaden min. For de av dere som lurer så fikser jeg neglene mine hos Oslonegler og som er en selvfølge at ligger midt i Oslo sentrum. De er så utrolig flinke! Som lovet så skal jeg prøve å få til en sminkelook i morgen etter jobb.

Processed with MOLDIV

Favoritter fra Mac

  • 04.05.2016, 20:08


Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Q: Har du noen favoritter fra Mac?

Dagens sminkelook

  • 03.05.2016, 14:04


Tenkte å bare legge ut en kjapp sminkelook med de nye produktene. Ettersom at jeg begynner på jobb om bare noen få timer, ville jeg ikke ta meg for god til å lage noe fancy. Både øyenskyggen og brynene er fra Nyx sine produkter, dere kan kalle det en liten teaser.

      

Pakke i posten

  • 02.05.2016, 15:52


Da har endelig pakken min kommet og jeg rakk å teste ut begge produktene innen bare 5 minutter. Alt jeg har å si er wow! Selv om jeg bare har bestilt to produkter er de helt fantastiske, jeg har aldri vært borti så gode produkter før. Jeg hadde store vanskeligheter med å bestemme meg for hvilket øyenskygge palett jeg ville ha, og endte til slutt opp med Wicked Dreams. 24 forskjellige farger og nyasner, og herregud så mye glitter.
I tillegg bestilte jeg Micro Brow Pencil i fargen Brunette. Begge produktene er fra Nyx som dere kan se, og jeg er allerede forelsket.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Her ser dere et flott eksempel på hvor sterke fargene er, og at hver og en av farge inneholder en god del glitter. Du kan også se at fargene er kompakte, de smuldrer ikke opp på overflaten når du påfører kosten farge, og det er god hold i fargene. De sitter godt ettersom at de er sterke.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Jeg har hørt masse om at Micro Brow Pencil er lett å påføre, og at det ser mer naturlig ut enn en typisk øyenbryns kajal fra H&M. Dette har dere helt rett i. Jeg prøvde derfor å påføre fargen på brynet, og det første jeg merket var at jeg hadde utrolig god kontroll på pennen. Denne pennen består av to deler; en kost til å børste brynet både før og etter påføring, og selve fargen som du må skru på for å få opp. Det vil si at du hele tiden kan kontrollere at pennen ikke brekker (selv om jeg tviler på at det skal litt til). Tuppen er liten og rund, perfekt til å lage rette linjer og få brynene mest mulig like. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med disse produktene!

Q: Har du noen produkter fra Nyx?
Q: Hvis ja, hva er dine meninger om produktene?

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no