hits

Thea Jolina Olsen

Fra rotete til pent hår

  • 21.06.2014, 14:32


Hva synes dere?

Storshopping

  • 19.06.2014, 23:49


Hei og god kveld alle søte ♥ For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra Ski storsenter hvor jeg har vært med mamma og pappa siden det var natteåpent. Jeg har lenge trengt nye klær og noe litt annerledes enn det jeg er vant til. Føler ikke at jeg har så mye variasjon i klesstilen min og det blir utrolig kjedelig til slutt. Det som altså havnet i bæreposene mine var 3 forskjellige bluser, en hvit genser (som jeg tror er heklet på et vis), en møstret tights (siden jeg elsker slikt), svart singlet med helt åpen rygg, ola vest, parfyme og endelig en maxi kjole!!

Noen som ønsker at jeg viser bilder med klærne på?

Tror jeg er forelsket

  • 18.06.2014, 23:32


Tidligere i dag fortalte jeg dere at jeg hadde vært ute på en liten shoppingrunde med Marthe, og jeg som er så kresen når det kommer til klær... Dere må ikke forvente at jeg har handlet for flere tusen kr altså, handlet bare ett enkelt plagg. Jeg har hatt behov for å nye klær, alt fra topper til bukser og til undertøy. Siden jeg ikke hadde så mye penger igjen på kortet bestemte jeg meg for å handle det som stod øverst på listen over viktige ting, derfor ble det et søtt og fint undertøysplagg i turkis farge Hva synes dere?

Opp og høyt til værs

  • 17.06.2014, 18:16


Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn "TUSEN TAKK!". Takket være dere fantastiske mennesker så har dere dyttet meg opp mye høyere enn jeg trodde jeg kunne komme. Dere har gitt meg en mulighet til å bli kjent med dere og jeg har gitt dere muligheten til å bli kjent med meg. Som blogger er jeg utrolig stolt over å ha dere som lesere og jeg gjør alt jeg kan for å gjøre hverdagen min spennende og kreativ slik at dere skal kunne ha noe interessant å lese om. Jeg håper jo selvfølgelig at gjør det riktig og hvis ikke så må dere rope ut med en gang slik at jeg kan skjerpe meg på visse områder. Jeg har gått fra et leserantall på 20 personer til å nå såpass langt som over 100 lesere om dagen, det har jeg virkelig ikke ord for. Jeg takker dere av hele mitt hjerte og jeg håper virkelig at dere ønsker å følge meg videre. Som sagt, skulle det være noe jeg gjør feil eller som dere vil at jeg bør endre på så rop det ut, jeg tar i mot alt jeg kan få Tusen takk til alle og en hver!

Tatoveringen min

  • 17.06.2014, 12:08


Har jeg noen gang fortalt dere at jeg har tatovering? De nærmeste vennene mine vet jo selvfølgelig dette fra før av, men jeg har aldri informert dere fantastiske lesere om det. Noen vil jo synes at tatoveringer er dumt med tanke på at det er et "arr" på huden som vil være der for resten av livet, men jeg tok denne tatovering med god samvittighet og av den grunnen at jeg ser opp til en spesiell person.

Fra den dagen jeg visste hva en tatovering var og hvordan det så ut, ville jeg ha det. I første omgang ville jeg ha det bare fordi det var kult og så pent ut, men etter mye tenking så bestemte jeg meg for å gjøre det av kjærlighet. Jeg snakker ikke om kjærlighet som i forelskelse, men familiekjærlighet. Med en gang jeg fylte 18 år dro jeg ned til tatoveringsstudioet og spurte om prisen på skissetegningen jeg hadde med meg. Overraskende nok kostet det ikke like mye som jeg hadde forventet og jeg var fast bestemt på at dette skulle jeg gjøre. Jeg bestilte time og 29 oktober 2013 dro jeg tilbake og fikk det gjort. Å tatovere bilder av fugler er noe veldig mange gjør fordi det er pent, men jeg mener at fugler er et symbol for familie. Jeg har valgt å tatovere meg på grunn av en dame jeg ser opp til og som jeg er utrolig glad i. Mange velger også å tatovere seg etter dødsfall, men jeg ville heller gi farmoren min muligheten til å se den og vite at jeg alltid vil bære henne med meg uansett hvor jeg går.Har du noen tatoveringer som betyr mye for deg?

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no