hits

Thea Jolina Olsen

Kjapp photoshoot

  • 03.08.2015, 20:40
Happy sunday

  • 02.08.2015, 15:07


Så langt har dagen i dag vært helt knall, våknet tidlig for å spise frokost og tok deretter med meg Balder ut på en liten treningsøkt. Må si det var godt med litt powerwalk ettersom det er en stund siden sist jeg tok meg tid til det. Var ute i ca 45 minutter etterfulgt av en lang og god dusj frem til nå hvor jeg har sittet ute i sola i minst 1,5 time. Siden jeg for en gangs skyld har stått opp litt tidlig og fått noe ut av dagen så blir det vel ikke så lenge til middag heller. Føler at jeg har forskjøvet hele dagen fremover, noe som ikke akkurat skjer så ofte. Slike dager kunne jeg fort vende meg til :)

Har dere noen planer for i dag?

Litt sol på kroppen

  • 01.08.2015, 13:16


For en gangs skyld har det tittet frem litt sol bak skyene, det vil si at det er en perfekt mulighet til å sitte ute og jeg må nok sørge for å bli sittende her så lenge det varer. Om ikke så altfor lenge blir det vel også en gåtur med bikkja. Planen for i dag? Ja, det er et godt spørsmål. Så langt har den i hvertfall bare bestått av å spise frokost, så hvis dere har noen gode ideer for hva man kan gjøre på slike kjedelige og langsomme dager som dette så for all del, kjør på! Hva skal dere gjøre i dag?

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no