hits

Thea Jolina Olsen

Litt nytt

  • 28.09.2014, 12:12


God søndag til alle dere fantastiske mennesker! I går var jeg en kjapp tur ute for å titte på litt nytt som jeg kunne forbedre klesskapet mitt med, og som flaks fant jeg noen småting. Siden jeg tenker å ha på meg dette antrekket i dag så skal jeg prøve å få til noen outfit bilder.

Hva synes dere?

Through my phone

  • 25.09.2014, 08:27


God morgen alle dere fantastiske mennesker! Akkurat nå sitter jeg på t-banen og er på vei til skolen. Et ikke så mye å si sånn sett, men jeg har èn ting jeg virkelig må fortelle dere. Jeg håper noen kjenner seg igjen så jeg ikke er den eneste personen som fortsatt brenner for dette.

Noen som husker den eldgamle Nintendo64 spillmaskinen? Jeg har tatt vare på den i mange år for at den ikke skulle bli kastet, den er tross alt 50% av barndommen min. Og er det noen som husker Zelda spillene, Ocarina of time og Majora's mask? Vell, i går dro jeg og Amir ned mot sentrum og kjøpte det første Zelda spillet via et innlegg jeg fant på finn.no. Noen av dere synes helt sikkert at dette er alt som heter teit og barnslig, men for å være ærlig så synes jeg det er en ære å kunne ha mitt eget Zelda Nintendo64 spill. Det beste av alt er at det er i god stand og funker perfekt å spille med!!

Altfor tidlig

  • 23.09.2014, 08:18


Tirsdager er vel den hardeste dagen for meg når det kommer til å stå opp, og det kommer av at jeg er vandt til å begynne litt senere på skolen. Ved å begynne så tidlig som 8:00, gjør at man nesten sovner på bordet. Heldigvis så er ikke dagen så lang, 13:45 er en bra tid å slutte for dagen. Når klokka var 7:00, tok jeg med meg balder ut på den vanlige morgenturen og når jeg kom rundt den ene enden på blokka så jeg noe fantastisk, det er fantisk lenge siden jeg har sett himmelen på den måten.

Helg

  • 19.09.2014, 14:52


Endelig er det helg, men jeg må jo si at uken har gått veldig fort. Føles fortsatt ut som om jeg bare har kommet meg halvveis gjennom ukedagene, haha. Jeg har forresten sittet med mye skolearbeid i det siste så jeg har derfor ikke fått noe som helst tid. Dere har vel kanskje merket at jeg er av og på når det gjelder blogging, men sånn får det nok bare være til tider.Tja, hva skjer egentlig på en fredag? I kveld skal jeg og Amir hele veien til Sandefjord for å hente en kompis som kommer hjem fra ferie. Er ikke akkurat så ofte man reiser så langt for å hente noen fra flyplassen, haha. Tipper vel at det er en 2 timers kjøring èn vei, så jeg får ta med meg lader. Har en følelse av at jeg kommer hjem sent, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke blir trøtt (noe jeg vanligvis gjør når jeg er ute og kjører med Amir).


Hva skal dere gjøre i dag?

New in

  • 14.09.2014, 11:24


I går kom mamma og pappa hjem fra Hellas etter å ha vært der en uke. Jeg hadde vært ute med Amir og noen andre venner før jeg skulle hjemover. Når jeg kom hjem stod det noen småting på bordet som jeg hadde fått av dem, en god parfyme og noen gode renseprodukter. Parfymen er fra Cacharel og luker super godt. Renseproduktene er fra Biotherm som dere kan se og er super gode på huden. Tuben på høyre side på bilde er en type skrubb/skum som brukes til å rense huden når du står i dusjen. Den renser huden samtidig som den fjerner sminke rester du selv ikke klarer å få av ved hjelp av en sminke fjerner. Deffinitivt verdt å prøve ut for dere som ikke har gjort det enda.

Lenge siden sist

  • 13.09.2014, 16:54


Heihei. Nå er det en stund siden sist, som vanlig. Jeg har faktisk en del å oppsummere, men dessverre har jeg ikke tid til det. Det jeg kan si er at jeg har vært og skaffet meg en ny iphone siden jeg var sykt lei av den iphonen jeg hadde hatt i ca. 4 år. Vet at iphone 6 kommer ut snart, men den ser faktisk ikke så attraktiv ut for meg så jeg skaffet meg iphone 5s i stedenfor. For å si det sånn så er jeg ganske på farta akkurat nå, men jeg er super fornøyd med bildekvaliteten på iphonen. Endelig er det mulig å ta bra bilder uten å måtte trenge speilrefleks kameraet mitt.

Birthday girl

  • 04.09.2014, 13:04


Heeei. Nå er jeg bare super duper glad fordi som overskriften sier, så har jeg bursdag i dag. Endelig 19 hele år, enda et år eldre. Det var utrolig koselig å ha den fantastiske klassen min rundt meg i det jeg fyllte år. Jeg har tilbrakt natten i en hytte langt ute i skogen, men alle er jo bare så fantastiske! Så nå har jeg akkurat lempa rompa mi ned på soffaen for å slappe av litt før det kommer gjester senere i kveld. 

Klassetur i morgen

  • 02.09.2014, 16:32


Beklager for sinnsykt dårlig oppførsel fra min side. Jeg har ikke en gang hatt tid til å logge meg inn her og se på alle de ulike oppdateringene. Siden jeg har kommet inn på skole så har jeg brukt en del tid på det, i tillegg til at jeg har vært dødssliten. Alle bloggere opplever dette i løpet av en periode, og det er ofte vanskelig å komme tilbake like sterk som man var tidligere. Men for å oppdatere dere en smule om hva som skjer fremover så skal jeg på klassetur til Østmarka for å overnatte der frem til torsdag. Og ikke bare det, på torsdag så har jeg også bursdag og blir endelig 19 år. Litt uvanlig å våkne opp i en hytte midt inne i skogen på bursdagen sin, men samtidig kan det også være ganske koselig med tanke på at jeg har den utrolige flotte klassen med meg. Derfor får jeg selvfølgelig ikke tid til å blogge i morgen, noe som kanskje er helt greit, men jeg kommer til å oppdatere dere senest fredag. Hvis jeg får tid på torsdagen så gjør jeg det, men jeg kan ikke garantere dere noe.

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no