hits

Thea Jolina Olsen

Tid for meg selv

  • 13.10.2014, 19:42


Dette blir ikke et langt innlegg siden jeg endelig har klart å henge meg på supernatural serien på netflix. Jeg har lenge sagt til meg selv at jeg må begynne, selv Amir ligger mange sesonger foran meg. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle ha litt tid for meg selv og bare ligge i senga og se på serier. Får se hvor lenge jeg orker å se før jeg blir nødt til å ta kvelden. 

Mitt nye hår

  • 08.10.2014, 22:54


Hei og god kveld. Har latt det gå et par dager siden jeg skrev det siste innlegget angående spørsmålsrunden. Jeg ville la det gå litt tid slik at dere kunne få muligheten til å spørre meg om alt det dere lurer på. Utenom dette har jeg, som dere ser på overskriften, fornyet håret mitt. I over et helt år gikk jeg rundt med en gul-oransje-rød hårfage etter at jeg var nødt til å avfarget håret mitt. Det var utrolig morsomt å prøve ut en ren rødfarge på håret, men det var et ordentlig slit for å få det vekk senere. Nå har jeg heldigvis fått ordnet opp i det etter at jeg var hos noen utrolig flinke frisører i går. Jeg hadde utrolig lyst til å stripe håret med brune striper, men i følge frisøren ville de tidligere fargene mine i håret kræsje og resultatet ville ikke blitt fint. Derfor kom vi heller frem til at det var mye bedre å heller stripe håret med mørke blonde striper. Håret mitt er en liten nyanse mørkere enn dere ser på det nederste bildet, men likevel er det ganske likt.

Slik så håret mitt ut før, dere ser kanskje at det både er en gul, oransje og en rød tone i håret? Uff, noe så grusomt...

Og slik ser det ut nå, dere er vel enige i at det ble myyye bedre?

Fredagens lille sminkelook

  • 05.10.2014, 02:33


Dette er vel kanskje et smule sent innlegg ettersom at jeg også nylig kom hjem for natten. Det var tross alt et stort biltreff utenfor IKEA, så det var der jeg tilbrakte kvelden sammen med Amir, Rania og mange andre gode venner. Både fredag og lørdag tilbrakte jeg dagen ved å være på biltreff, men på to forskjellige steder. Siden vi skulle være ute en god stund, tenkte jeg at det var greit å fikse seg litt mer enn jeg gjør til vanlig. Det er ikke akkurat ofte jeg gidder å ta meg tid til å bruke både øyenskygge og eyeliner, men denne gangen gjorde jeg en annen vri på det. Hva synes dere?

Nytt og vinterlig design

  • 03.10.2014, 12:33


Nå synes jeg det jammen meg var på tide med et nytt design, vi går tross alt mot vinter og da er det greit med et design som tilpasser årstiden. Noe som er litt annerledes med dette designet ut i fra de andre designene jeg har hatt, er at dette designet ikke har en header, men heller en bloggoverskrift. Det er litt uvant å ikke ha en header på bloggen, men det er alltids greit å prøve ut noe nytt.Hva synes dere om det nye designet? 

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no