hits

Thea Jolina Olsen

Første søndag i advent

 • 30.11.2014, 15:33


Hei alle herlige mennesker der ute  Håper dere har det bra?

Nå har jeg akkurat fått hengt opp julestjernen på rommet mitt og mamma har vært så søt og laget julekalender til meg i år også (selv i en alder av 19 år). Både julelysene og julestjernen i grantreet utenfor har også blitt hengt opp i tillegg til at det ligger et tynt lag med snø ute. Endelig er julestmeningen på vei for min del, håper det er flere av dere som også føler det? Jeg synes det er meget rart at det allerede er 1. Desember i morgen, synes tiden har gått utrolig fort i det siste. Er selvfølgelig ingenting galt i det så lenge man gleder seg til både julaften og nyttåraften.  

Ny sminke - Black Friday

 • 29.11.2014, 13:39


Som alle vet så var det Black Friday i går, som vil si salg absolutt overalt! Jeg møtte Anna og vi tok oss en tur ned til byen for å se om vi kunne finne noe. Det var mennesker all over the place, så at jeg tok på meg feil jakke? Ja, det gjorde jeg nok. Anna så etter julegaver mens jeg derimot, var på utskikk etter ny sminke. Jeg fikk endelig kjøpt meg ny og bedre foundation, nytt pudder og til slutt en god face primer. Super duper fornøyd!

Just another wednesday

 • 26.11.2014, 11:34


Nå har jeg akkurat kommet frem på skolen etter å ha kriget meg gjennom kulda som befinner seg utendørs. Må si jeg ble kjempe overrasket når jeg så at bakken var helt hvit i det jeg var på vei ned til t-banen. Håper at snøen kommer snart, alt blir så mye mer koselig når både trær og gress er dekket av snø. Og selvfølgelig var jeg nødt til å teste ut en liten vri på bildene mine, kun for morroskyld.

Pakke i posten, endelig

 • 24.11.2014, 16:22


Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er akkurat nå! Kom hjem fra skolen når mamma sier at det har kommet en hentelapp til meg, jeg tenkte med en gang "sminkekostene mine". Så jeg har akkurat kommet inn døra etter å ha åpnet pakken og der ligger de, de nydelige sminkekostene mine som jeg har ventet på. Veldig overraskende at det tok såpass kort tid ettersom at det stod at de ikke ville nå frem til Norge før i midten av Desember, men jeg klager overhode ikke  Jeg kan faktisk ikke vente med å prøve dem ut allerede etterpå, for nå er jeg bare full av masse overlykkelige følelser!

Yesterday

 • 23.11.2014, 14:24


Hei og god søndag  Håper alle har det bra?

I går var litt av en dag. Vi feiret den beste jenta i hele verden, Celine, som endelig ble 20 år. Jeg fikk beskjed at jeg kunne komme litt tidligere hvis jeg ville det, og det gjorde jeg. I gave fikk hun en flaske med hvitvin av meg, heldigvis en hun hadde smakt før og som hun synes er god. De andre gjestene kom og vi satte oss til bord nesten siklende etter den gode maten Celine hadde lagd, taco selvfølgelig. Vi storkoste oss og vi lo mye, både under middagen og resten av kvelden. Alle hadde med seg litt å drikke på og kvelden ble bare bedre og bedre. Vi endte opp med et par drikkeleker og alle pratet i munnen på hverandre, det var rett og slett en utrolig awesome bursdagsfeiring.

Birthday outfit

 • 22.11.2014, 13:48


I dag skal jeg feire at en av mine beste venner, Celine, har bursdag. Hun fyller endelig 20 år, så vi blir en liten vennegjeng som feirer denne fantastiske jenta  Jeg skal prøve å få tatt så mange biler som mulig slik at jeg kan oppdatere dere i løpet av morgendagen. Gleder meg kjempe mye, dette blir en utrolig koselig lørdag!


Hva skal dere gjøre i dag?

Upcoming events

 • 19.11.2014, 17:04


Nå er det ikke så lenge igjen til jul folkens. Først og fremst så gleder jeg meg bare til ferien fordi det er i ferien alt skjer, julefeiring og nyttårsaften. Jeg håper for guds skyld at det begynner å snø ordentlig snart, for blir det ikke snø på verken julaften eller nyttårsaften så blir jeg skuffet. Føler at all julegleden bare forsvinner uten at snøen er til stedet...

Også er jeg så sinnsykt gira til nyttårsaften, fy søren. I år skal jeg feire med gode venninner av meg og jeg har allerede valgt ut antrekket mitt, noe dere selvfølgelig skal få se etter hvert. Regner vel med at jeg må til Sverige en tur snart også så jeg får hamstret inn litt av hvert frem til nyttår, mye som skjer fremover nå.

Feeling good with Ellen Tracy

 • 18.11.2014, 13:49


New in - Undertøy

 • 17.11.2014, 14:58


Som jeg nevnte i går så har jeg tilbrakt helgen min med Marthe og på lørdag dro vi til Ski Storsenter for å titte. Det var ikke mye å finne ettersom at det ikke er noe særlig salg før etter jul, men jeg fant i det minste noe nyttig jeg kunne kjøpe. Undertøy er alltid en sikker vinner, men dette plagget var "over the top". Når det kommer til undertøy er jeg svært begeistret for farger, synes hvitt og svart fort blir litt kjedelig. Jeg skal ikke nekte for at jeg ikke har hvitt og svart undertøy, men denne babyrosa fargen var definitivt noe å smelte for 

En hel lørdag med Marthe

 • 16.11.2014, 13:53


Det ble dessverre ikke kino på oss i går, var tross alt ingen spennende filmer å finne på nett. Siden vi hadde fikset oss og var klare til å gå ut, bestemte vi oss helt spontant å heller ta toget til Ski og suse litt rundt inne på Ski Storsenter. Det var ikke så mye å finne, men jeg gikk heldigvis ut derfra med noe nytt. Det får dere se i morgen  

Når vi kom tilbake til Oslo, tok vi bussen hjem og ble værende hjemme hos Marthe resten av kvelden. Jeg ble over for natten og vi storkoste oss med både pizza, brus og litt alkohol senere utover kvelden. Vi spilte kort, hørte på musikk og lo oss skakk i hjel av alt og ingenting. Det ble vanvittig sent før vi endelig klarte å sovne, men det var utrolig koselig.

Saturday morning

 • 15.11.2014, 12:16


Hei og god morgen  I går var ingen spesiell dag, ble bare til at jeg slappet av hjemme og møtte Sara senere på kvelden. Det eneste vi gjorde var å ligge i senga og prate om alt mulig, noe som er veldig typisk for oss jenter så klart. Vi pratet litt om nyttårsaften blant annet, er jo ikke så lenge til så det er viktig å legge litt planer for ting som er i vente. Ellers er det er vel ikke så mye å si om akkurat det. I dag derimot skal jeg og Marthe en tur ned til byen for å se om det er noe spennende som går på kino. Det har vært svært lite å gjøre for tiden og nå som man endelig har litt penger i lommeboka så er det greit å finne på noe kos. 

Noen som har noen tips til bra filmer som går på kino nå?

New skirt

 • 10.11.2014, 16:48


Jeg nevnte i et tidligere innlegg at jeg og mamma var ute på lørdag for å gjøre noe hyggelig sammen. Før vi dro til restauranten, tuslet vi gjennom Bogstadveien for å titte. Jeg var vel mest interessert i å gå i klesbutikkene og jammen om jeg fant med et nydelig skjørt fra Bikbok. Kan jo kanskje virke meningsløst å handle inn sommerklær nå som vinteren er på vei, men det er selvfølgelig sommerklærene som er på salg. Jeg har et ganske så likt kjørt som også er fra Bikbok, men den er helt svart. Derfor synes jeg det er greit å ha litt andre farger og mønstre jeg kan variere mellom.


Hva synes dere?

Søndags kos

 • 09.11.2014, 15:51


Søndager er den ene dagen i uka det aldri er noe å gjøre, det er den dagen hvor folk ønsker å ligge på sofaen hjemme og bare se på tv. Jeg er av den typen som gjerne vil ut hver eneste dag, gjøre noe hver eneste dag. Det kan hende jeg skal ut en kjapp tur senere, men for øyeblikket ligger jeg bare i sofan og slapper av. Jeg og mamma har vært ute en tur for å handle inn frukt og diverse andre ting, samtidig som vi har vært innom plantasjen for å titte. Når jeg kom hjem dro jeg frem all frukten og lagde en lekker liten dessert som jeg gleder meg til å smake på etter middagen. Fruktsalaten inneholder ikke noe annet enn jordbær, bringebær, kiwi, blåbær og banan. Yummy Sushi date med mami

 • 09.11.2014, 00:02


Hei og god lørdags kveld. Tidligere i dag dro jeg og mamma på restaurant nede ved Majortuen som en koselig mor - og datter dag. Dette var jo selvfølgelig en sushi restaurant ettersom at sushi er noe av det beste vi vet. Stedet var stort og flott, og maten var kjempe god. Det var en liten utfordring å prøve ut nye varianter av sushi, for eksempel maki med en form for mango eller jordbær saus. Nytter ikke å la være å smake på nye ting akkurat :)

Etter middagen dro vi hjemover, og jeg løp en kjapp tur opp for å skifte både klær og sko før jeg dro oppover til Sandra. Der satt vi og skravlet i vei akkurat som noen små jenter i en alder av 14 år, haha. Det er alltid like hyggelig hver gang vi møtes, og vi finner alltid på noe rart. Det var rett og slett en liten jentekveld.

Gone for too long

 • 07.11.2014, 14:36


Som en liten surprise så er jeg tilbake på bloggen og jeg har sett at folk har lurt på hvorfor jeg har vært så stille og hvorfor jeg ikke har svart på blant annet spørsmålsrunden jeg hadde tidligere. Ting har vært veldig tungt i det siste fordi forholdet mellom meg og Amir nå er slutt. Jeg har prioritert meg selv fremfor bloggen, noe som er en selvfølge. Jeg beklager selvfølgelig for at jeg har vært borte lenge, men slike ting er man bare nødt til å forstå. Det var et langt og fint forhold, men nå som det er over så er det ikke mye annet å få gjort enn at jeg må bearbeide meg selv. Håper dere forstår.

En annen ting er at jeg endelig har fått kjøpt meg splitter nye sminkekoster, noe jeg har lengtet etter veldig lenge. Jeg har et sminkebørste sett fra før av, men kostene er ikke behagelige eller bra nok til å kunne påføre sminke. Derfor har jeg tatt meg en tur innom Ebay som de fleste av dere kjenner til, for der finnes det utrolig mye bra til en billig penge. Jeg har sett på disse sminkekostene før, og nå er de endelig kjøpt og på vei hit til Norge.

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no