hits

Thea Jolina Olsen

New in - Undertøy

  • 17.11.2014, 14:58


Som jeg nevnte i går så har jeg tilbrakt helgen min med Marthe og på lørdag dro vi til Ski Storsenter for å titte. Det var ikke mye å finne ettersom at det ikke er noe særlig salg før etter jul, men jeg fant i det minste noe nyttig jeg kunne kjøpe. Undertøy er alltid en sikker vinner, men dette plagget var "over the top". Når det kommer til undertøy er jeg svært begeistret for farger, synes hvitt og svart fort blir litt kjedelig. Jeg skal ikke nekte for at jeg ikke har hvitt og svart undertøy, men denne babyrosa fargen var definitivt noe å smelte for 

New skirt

  • 10.11.2014, 16:48


Jeg nevnte i et tidligere innlegg at jeg og mamma var ute på lørdag for å gjøre noe hyggelig sammen. Før vi dro til restauranten, tuslet vi gjennom Bogstadveien for å titte. Jeg var vel mest interessert i å gå i klesbutikkene og jammen om jeg fant med et nydelig skjørt fra Bikbok. Kan jo kanskje virke meningsløst å handle inn sommerklær nå som vinteren er på vei, men det er selvfølgelig sommerklærene som er på salg. Jeg har et ganske så likt kjørt som også er fra Bikbok, men den er helt svart. Derfor synes jeg det er greit å ha litt andre farger og mønstre jeg kan variere mellom.


Hva synes dere?

Litt nytt

  • 28.09.2014, 12:12


God søndag til alle dere fantastiske mennesker! I går var jeg en kjapp tur ute for å titte på litt nytt som jeg kunne forbedre klesskapet mitt med, og som flaks fant jeg noen småting. Siden jeg tenker å ha på meg dette antrekket i dag så skal jeg prøve å få til noen outfit bilder.

Hva synes dere?

New in from Bikbok

  • 23.08.2014, 14:19


Hva synes dere?

Storshopping

  • 19.06.2014, 23:49


Hei og god kveld alle søte ♥ For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra Ski storsenter hvor jeg har vært med mamma og pappa siden det var natteåpent. Jeg har lenge trengt nye klær og noe litt annerledes enn det jeg er vant til. Føler ikke at jeg har så mye variasjon i klesstilen min og det blir utrolig kjedelig til slutt. Det som altså havnet i bæreposene mine var 3 forskjellige bluser, en hvit genser (som jeg tror er heklet på et vis), en møstret tights (siden jeg elsker slikt), svart singlet med helt åpen rygg, ola vest, parfyme og endelig en maxi kjole!!

Noen som ønsker at jeg viser bilder med klærne på?

Tror jeg er forelsket

  • 18.06.2014, 23:32


Tidligere i dag fortalte jeg dere at jeg hadde vært ute på en liten shoppingrunde med Marthe, og jeg som er så kresen når det kommer til klær... Dere må ikke forvente at jeg har handlet for flere tusen kr altså, handlet bare ett enkelt plagg. Jeg har hatt behov for å nye klær, alt fra topper til bukser og til undertøy. Siden jeg ikke hadde så mye penger igjen på kortet bestemte jeg meg for å handle det som stod øverst på listen over viktige ting, derfor ble det et søtt og fint undertøysplagg i turkis farge Hva synes dere?

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no