hits

Thea Jolina Olsen

All rett til å være stolt

  • 27.04.2016, 17:43


Så langt må jeg si at jeg har fått en super start på uka. Først får jeg vite at jeg har fått tildelt skoleplass, og i dag har jeg og en venninne vært flinke og gått én hel mil i skogen #ThumbsUp. Jeg har vel aldri vært den personen som er spesielt stolt over sin egen kropp, eller vært spesielt flink til å trene selv om jeg har drevet med sport så og si hele livet frem til nå. Først turn og ishockey, deretter fotball, taekwondo, dans og til og med akrobatikk. Så mange forskjellige typer sport og likevel er jeg feit? Noen dager er selvfølgelig bra, mens andre er dårlige. Jeg har aldri villet stå på en vekt med andre rundt meg. Jeg har vel aldri villet se på disse tallene selv om jeg er alene. Det er nemlig ikke lett å se seg selv i speilet hver dag og være misfornøyd med hvordan en ser ut, men nå føler jeg at det hele endelig har tatt en stor vending. For en gangs skyld synes jeg det er gøy å se hvordan vekten min forandrer seg ut i fra hvor flink jeg er til å ta vare på meg selv. Jeg er ikke lenger flau over å stå i bare bh og truse foran speilet, selv om jeg vet at jeg har litt igjen å gå. Jeg må bare stå på fordi jeg vet jeg kan klare det!

Processed with MOLDIV

 

Tatoveringen min

  • 17.06.2014, 12:08


Har jeg noen gang fortalt dere at jeg har tatovering? De nærmeste vennene mine vet jo selvfølgelig dette fra før av, men jeg har aldri informert dere fantastiske lesere om det. Noen vil jo synes at tatoveringer er dumt med tanke på at det er et "arr" på huden som vil være der for resten av livet, men jeg tok denne tatovering med god samvittighet og av den grunnen at jeg ser opp til en spesiell person.

Fra den dagen jeg visste hva en tatovering var og hvordan det så ut, ville jeg ha det. I første omgang ville jeg ha det bare fordi det var kult og så pent ut, men etter mye tenking så bestemte jeg meg for å gjøre det av kjærlighet. Jeg snakker ikke om kjærlighet som i forelskelse, men familiekjærlighet. Med en gang jeg fylte 18 år dro jeg ned til tatoveringsstudioet og spurte om prisen på skissetegningen jeg hadde med meg. Overraskende nok kostet det ikke like mye som jeg hadde forventet og jeg var fast bestemt på at dette skulle jeg gjøre. Jeg bestilte time og 29 oktober 2013 dro jeg tilbake og fikk det gjort. Å tatovere bilder av fugler er noe veldig mange gjør fordi det er pent, men jeg mener at fugler er et symbol for familie. Jeg har valgt å tatovere meg på grunn av en dame jeg ser opp til og som jeg er utrolig glad i. Mange velger også å tatovere seg etter dødsfall, men jeg ville heller gi farmoren min muligheten til å se den og vite at jeg alltid vil bære henne med meg uansett hvor jeg går.Har du noen tatoveringer som betyr mye for deg?

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no