hits

Thea Jolina Olsen

Q & A #1

  • 26.02.2017, 12:41


Hvordan vil du beskrive en perfekt dag?
En perfekt dag for meg består av fire ord: sommer, sol, stå opp tidlig (ikke nødvendigvis 8:00 på morgenen) og ut og finne på ting. Det er ingenting bedre enn å utnytte mest mulig av dagene og spesielt på sommerstid. Jeg gleder meg faktisk helt sykt til sommeren i år, føler jeg har så mange planer og ideer til hva som kan gjøres. Lange sommerkvelder med gode venner, og kjøreturer med vinduene nede og musikk på full guffe. Perfekt!Hva er ditt største ønske?
Vanskelig å si, det er jo så mye. Mitt største ønske akkurat nå må vel være å få en fast jobb innen makeup, og jeg så lenge for meg en jobb som freelancer.
Per dags dato er jeg usikker på dette og har heller vurdert å jobbe innen et stort sminke merke. Konkurransen er dessverre sky høy innenfor beauty bransjen, men jeg gir meg ikke. Jeg vet at det vil komme en dag for meg også.

Hvordan har du det i livet akkurat nå?
Helt supert faktisk! Adrian og jeg har vært sammen i 8 måneder i dag så vi "feirer" dette med amerikanske pannekaker og serie, ganske casual vil jeg si. Utenom det så gjør jeg ikke stort annet enn å jobbe. Jeg var ferdig på skolen i Januar så jeg føler jo selvfølgelig at dagene noen ganger kan føles litt tomme, som om det ikke er plass til noe annet enn jobb. Kjenner at jeg er lei av vinter, nå vil jeg ha vår og sommer.

Processed with MOLDIV

Hva er din største drøm når det gjelder bloggingen?
Jeg har vel ingen store drømmer rundt bloggen egentlig, tror jeg? Så klart, det hadde jo vært gøy å kunne komme på topplisten, men jeg trives egentlig veldig godt der jeg befinner meg akkurat nå. Jeg liker å formidle det jeg kan innen sminke og skjønnhet, og jeg liker det best sånn. 

Hvor ser du deg selv om 3 år?
Forhåpentligvis har jeg en fast jobb innen beauty (for eksempel Mac, Inglot, Anastasia, Giorgio Armani osv) men jeg stresser ikke. Som sagt så er konkurransen høy innenfor denne type bransje og det er vanskelig å komme inn uten hverken kontakter, et godt nettverk eller masse erfaring. 

Når ønsker du å bli mamma?
Ikke før om en god stund, haha. Det må være det siste jeg tenker på egentlig. Jeg ønsker å bli mamma en dag selvfølgelig, men enn så lenge har jeg ingen planer om det før jeg har en fast jobb med god inntekt, og jeg har jeg flyttet ut for meg selv. Mitt ønske akkurat nå er bare å reise, det er alt jeg tenker på.

Håper dere fikk svar på spørsmålene deres ♡

Q & A - Get to know me

  • 24.02.2017, 10:22


Er det noe dere har lurt på i det siste? ♡

Det er siste arbeidsdag før helg, åhh det skal bli så godt! Som jeg nevnte tidligere skal jeg tilbringe helgen med Adrian, og i kveld er vi bedt bort til noen gode venner. Ettersom jeg begynner på jobb 12:00 og jobber til 18:00 må jeg stresse meg hjem for å ordne meg før vi skal bort. Derfor har jeg dessverre ikke tid til å komme opp med et stort og langt innlegg i dag. Istedenfor tenkte jeg det ville være gøy å opprette et innlegg som handler om dere.

Jeg er veldig nysgjerrig på om det er noe dere lurer på? Noe dere ønsker å se mer av for eksempel? Dagen i dag blir lang og forhåpentligvis blir sikkert kvelden det også, tiden flyr jo når man har det gøy sammen. Jeg tar med meg macen til Adrian i dag slik at jeg har muligheten til å besvare spørsmålene deres (hvis dere har noen da, haha). Regner med å få svart på alle spørsmålene enten lørdag eller søndag (men jeg ser for meg lørdag). Jeg skal prøve å svare så godt som overhode mulig og jeg håper på spennende spørsmål fra dere.

Processed with MOLDIV

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no