hits

Thea Jolina Olsen

Take me back to Fuerteventura

  • 22.02.2017, 10:50


Åhh, som jeg savner å reise! Jeg tror det må være noe av det beste jeg vet. Kjenne solen varme på kroppen, saltet fra havet som tørker på huden, musikk på alle gatehjørner og eksotisk mat. Får bare enda mer lyst til å reise nå som snøen har kommet for fullt (og det hadde jeg faktisk ikke trodd, haha). For ca. ett år siden reiste jeg og min barndomsvenninne til Fuerteventura, Kanariøyene. Vi var bortreist i to uker, og jeg hadde aldri følt meg bedre. Overraskende nok fikk jeg også en del farge i løpet av disse to ukene (noe jeg aaaldri ellers får #gingerhud) så det må jeg ærlig si at jeg var veldig stolt over. Vi lå for det meste ved bassenget ettersom at stranden i Corralejo by ikke var den største og det var trangt med mennesker. 

Vi dro på utflukter som for eksempel til Oasis Park, en kjempe stor dyrepark et godt stykke utenfor byen (2 timer buss eller noe?) og det var fantastisk. Jeg har aldri sett en så pen, åpen og organisert dyrepark. Vi så til og med sjiraff, det var stas det! Så som dere sikkert skjønner så mimrer jeg godt tilbake til dette stedet, og jeg håper på å få reist dit igjen snart. Et stort savn rett og slett.

Adrian og jeg har diskutert opptil flere ganger hvor vi kan tenke oss å reise, og forståelig nok ender vi opp med Fuerteventura hver gang. Vi har tenkt å reise til høsten, aller helst to uker selvfølgelig, men vi skal ikke si for sikkert. Enten om det det blir ferie i år eller neste år så gleder jeg meg like mye hver dag! Sitter og teller ned dagene.

Processed with MOLDIV
Q: Vært på Fuerteventura før?
Q: Hvilke minner har du derfra?

Thea Jolina Olsen

Hei! Mitt navn er Thea og jeg er en jente på 22 år. Jeg er utdannet makeup artist, et yrke jeg er stolt av å kunne bære. Her vil jeg hovedsakelig skrive mest om sminke og skjønnhet, og selvfølgelig alt annet jeg snubler over.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no